Όλοι έχουν αναστατωθεί αφού ψάχνουν τη Μαργέτα παντού και δεν τη βρίσκουν πουθενά στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο Στέφανος πάει να τρελαθεί, το ίδιο και ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα. Οι έρευνες δεν δείχνουν να αποφέρουν αποτελέσματα. Τελικά τη νεκρή γυναίκα βρίσκει ο γιος της Ιάσονας που δεν πιστεύει αυτό που συμβαίνει και είναι σε κατάσταση σοκ.

Όλο το Κιάρι ντύνεται στα μαύρα. Η Γεωργία, που είχε σαν μάνα της την Μαργέτα, είναι απαρηγόρητη, το ίδιο και η Αλεξάνδρα αφού πλέον οι δύο γυναίκες είχαν έρθει πολύ κοντά. Ο Στέφανος είναι καταρρακωμένος καθώς αυτή τη φορά έχασε τον έρωτα της ζωής του για πάντα και τίποτα δεν μπορεί να τον φέρει πίσω.

Η κηδεία γίνεται και το πέπλο του πένθους είναι βαρύ. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αντί να έχουν χαρές, αφού η Μαργέτα ετοιμαζοταν να παντρευτεί τον Στέφανο, έχουν κηδεία.

Στην κηδεία πηγαίνουν όχι μόνο η Ευγενία αλλά και η Νότα που κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Είναι απόλυτα ψύχραιμη και προσπαθεί να παρηγορήσει τον Στέφανο για το κακό που τον βρήκε.

Βέβαια, επειδή το σατανικό μυαλό της δεν σταματάει να καταστρώνει σχέδια, βαθιά μέσα της χαίρεται που πλέον ο δρόμος μένει ανοιχτός για να καταφέρει αυτό που ήθελε πάντα, να πάρει εκείνη για άντρα της τον Στέφανο και να βάλει χέρι στην περιουσία του. Άλλωστε η μοναδική της αντίπαλος έχει εξουδετερωθεί. Ωστόσο η Ευγενία έχει αρχίσει να την υποψιάζεται καθώς συνδέει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και την αντίρρηση της θείας της για τον γάμο του Στέφανου.

Τη ρωτάει ευθέως αν έχει εκείνη κάποια ανάμειξη και εκείνη κάνει τη θιγμένη. Αργότερα, όταν θα βρει την ευκαιρία η Νότα θα υφάνει νέο σχέδιο και για τον φόνο της Μαργέτας θα βρεθεί κατηγορούμενη η Ουρανία. Αλλωστε ήταν γνωστό ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν την καλύτερη σχέση και η πιθανότητα αυτή φαντάζει πολύ πειστική…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Δύο οικογένειες ζουν έναν εφιάλτη-Θύματα μίσους ο Γρηγόρης και η Ιουλία

Ο Max Verstappen παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κατάρ αν…

Οι Πανθέοι: Αυτή η δολοφονία αναστατώνει την οικογένεια-Ποιος φοβάται τον νεκρό;