Η Παναγιώτα αποκαλύπτει στη Ρηνιώ την αλήθεια γύρω από τον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας στη σειρά Έρωτας Φυγάς, μεταφέροντας όσα η ίδια άκουσε από τα χείλη της Νότας και της Ευγενίας. Της λέει ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως λένε. Η Ευγενία της έριξε με το όπλο και τώρα προσπαθούν να το συγκαλύψουν λέει χαρακτηριστικά!

Στο μεταξύ η αδιακρισία της Ελπίδας τη φέρνει αντιμέτωπη με το μεγάλο μυστικό του πυροβολισμού της Αλεξάνδρας. Σκεπτόμενη πάντα το δικό της όφελος, αποφασίζει να το αποκαλύψει στον Ιάσονα. Του ομολογεί ότι η Ευγενία πυροβόλησε ταν Αλεξάνδρα. Αυτή είναι η αλήθεια και όφειλε να του την πει!

Εκείνος προσπαθεί να διασταυρώσει την πληροφορία αυτή μέσω της χωροφυλακής. Μέσα από την έρευνα προκύπτει, το όνομα του κατόχου του όπλου και οι αρχικοί ισχυρισμοί της Αλεξάνδρας επιβεβαιώνονται.

Ο Ιάσονας μπαίνει μαινόμενος στο σπίτι του Στέφανου και κατηγορεί την Ευγενία για την εμπλοκή της στον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας. Της λέει ότι θα την κλείσει στη φυλακή που προσπάθησε νσ σκοτώσει την Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος με τον Στέφανο τον κοιτάζουν άφωνοι και η Ευγενία με τη σειρά της δεν μιλάει.

Ο Ιάσονας φεύγει για να την καταγγείλει στην αστυνομία και απειλεί τον Μάρκο όμως ο Στέφανος λέει στον Μάρκο να μην επιτρέψει να φυλακίσει τη μητέρα του παιδιού του!

Ο Μάρκος τότε του λέει να μην καταδώσει την Ευγενία και εκείνος δε θα δεχτεί τις μετοχές που του δίνει η Μαργέτα. Ο Δεμερτζής δέχεται ενώ ο Μάρκος υπογράφει μία δήλωση αφήνοντας την τύχη της Ευγενίας στον Ιάσονα!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Το απίστευτο κόλπο του ΑΝΤ1 για να κερδίσει την prime time!

F1 Grand Prix Λας Βέγκας και η Κοιλάδα του Θανάτου με τα Φλεγόμενα Όρη παραμονεύουν

Σασμός: Μία αποκάλυψη τινάζει τα πάντα στον αέρα-Τέλος η Σοφία!