Η Μαργέτα τρομοκρατείται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς, όταν μαθαίνει ότι ο γιος της σκοπεύει να έρθει στην Αθήνα. Μαζί με τον Στέφανο, ψάχνουν λύση. Με τη βοήθεια του Θύμιου και της Άννας, αναζητούν προσωρινή κατοικία, αλλά και τρόπο ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί. ‘Ομως επειδή η ένταση και το άγχος χτυπάνε «κόκκινο», οι πoνοκέφαλοι της Μαργέτας χειροτερεύουν και ταυτόχρονα μεγαλώνει η αγωνία για την επιδείνωση της υγείας τής. Μάλιστα ο γιατρός την προτρέπει να κάνει κι άλλες εξετάσεις, για να διαπιστώσει επιτέλους τι ακριβώς της συμβαίνει.

Στο μεταξύ, η Άρτεμις αντικαθιστά και επίσημα τον Μιχάλη στη διεύθυνση του νοσοκομείου. Η Ευγενία το παίρνει πολύ βαριά, ενώ όλα δείχνουν πως την περιμένουν… δύσκολες μέρες. Λίγο πριν από το ταξίδι του, ο Ιάσονας μαθαίνει ότι ο τάφος του πατέρα του βεβηλώθηκε από αγνώστους. Ορκίζεται να εντοπίσει τους ενόχους, που βρίσκονται πιο κοντά από όσο νομίζει…

Η Αλεξάνδρα βουλιάζει στην κατάθλιψη και δείχνει να χάνει σιγά σιγά τα λογικά της. Οι κρίσεις της επιδεινώνονται και το μόνο που την ηρεμεί είναι ο… Μάρκος, με τον οποίο συνεχίζει να «επικοινωνεί».’Ολοι φυσικά ανησυχούν για εκείνη και έτσι αποφασίζουν να την πάνε σύντομα στην Αθήνα για εξετάσεις.

Ενώ η Μαργέτα αγωνιά για την επικείμενη άφιξη του γιου της στο σπίτι της Κηφισιάς, ο Φάνης βάζει τα δυνατά του ώστε να αλλάξει τη γνώμη του Ιάσωνα και να μείνουν τελικά σε ξενοδοχείο. Σύντομα οι γυναίκες στο Κιάρι περνούν μια φρικτή νύχτα… Την ίδια στιγμή, ο Στρατής μπλέκεται σε μια βρωμοδουλειά του Κοντογιάννη. Μετά τις εξελίξεις με τον Πειραιώτη, ο διοικητής πιέζεται να συγκαλύψει την υπόθεση. Ο Θύμιος, η Άννα και η Μαργέτα μαθαίνουν σκοτεινά μυστικά για τον γκαλερίστα.

Ο Νικόλας δέχεται πιέσεις από τη μητέρα του να φύγει χωρίς τη Ρηνιώ στο εξωτερικό. Επιπλέον, η Άρτεμις, που έχει πάρει τα ηνία του νοσοκομείου, βάζει για τα καλά στο στόχαστρο την Ευγενία και της κάνει καθημερινά τη ζωή δύσκολη.
Ο Στρατής βρίσκεται σε δίλημμα σύμφωνα με το Τηλέραμα για το αν θα μιλήσει για την απαγωγή της γυναίκας του Πανταζόπουλου. Η Αλεξάνδρα, συνειδητoποιώντας πια τη σοβαρότητα της κατάστασής της, δέχεται να πάει με τον Ιάσωνα στην Αθήνα, για να τη δει ένας γιατρός. Ο Στέφανος καταλαβαίνει πως μόνο η Μαργέτα θα μπορούσε να τη βοηθήσει πραγματικά και αποφασίζει να φέρει την Αλεξάνδρα μπροστά της… Η Αλεξάνδρα σοκάρεται όταν βλέπει τη Μαργέτα μπροστά της ολοζώντανη. Η χαρά της είναι τεράστια. Ξεσπά σε κλάματα και πέφτει στην αγκαλιά της. Οι δυο γυναίκες είναι πολύ συγκινημένες. Δίπλα στη Μαργέτα, η Αλεξάνδρα ξαναβρίσκει δειλά το χαμόγελό της, πράγμα το οποίο θα ανατραπεί με μια απρόσμενη επίσκεψη που θα δεχτούν… Ο Κοντoγιάννης στήνει παγίδα στον Ιάσωνα και τον ενοχοποιεί για την απαγωγη της γυναίκας του αρχηγού του παρακράτους, ενώ μια βόμβα ετοιμάζεται να ενεργοποιηθεί… Ο Ιάσωνας θα ανακαλύψει τυχαία τη συσχέτιση του Φάνη και της νέας διευθύντριας του νοσοκομείου.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Χαμός με τον Τάσο- Κλέβει τη Δεσποινιώ- Τι θα κάνει η Νέλλα;

Μεσούτ Οζίλ: Τρομάζει με τη νέα γυμναστηριακή του εμφάνιση! (pic)

Famagusta: Συγκλονίζει ο δεύτερος κύκλος- Όσα όσα θα δούμε