Ο Ιάσωνας κανονίζει να πάει στην Αθήνα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 Έρωτας Φυγάς, και φυσικά δεν χρειάζεται να μένει σε ξενοδοχείο αφού υπάρχει το σπίτι στην Κηφισιά. Όμως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό αφού εκεί βρίσκεται η μητέρα του, την οποία θεωρεί πεθαμένη. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και η είδηση για τον επικείμενο ερχομό του στην πρωτεύουσα προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη Μαργέτα.

Η Αννα και ο Θύμιος προσπαθούν να την ηρεμήσουν, το ίδιο και ο Στέφανος, ο ο οποίος καταλαβαίνει την ταραχή της αλλά τέτοιες στιγμές ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Το θέμα είναι πιο περίπλοκο απ’ ό,τι φαίνεται καθώς δεν αρκεί να εγκαταλείψουν απλά την οικία αλλά να εξαφανίσουν και τα ίχνη τους αφού μένουν εκεί πολύ καιρό.

Η πίεση και το άγχος επιδεινώνουν τους πονοκεφάλους της Μαργέτας, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί σημαντικά και η ανησυχία για την υγεία της χτυπάει κόκκινο. Ο Στέφανος της φωνάζει κι εκείνη του υπόσχεται ότι δεν θα το αμελήσει άλλο.

Την ίδια στιγμή η Άρτεμις αντικαθιστά και επίσημα τον Μιχάλη στη διεύθυνση του νοσοκομείου, ο οποίος βρίσκεται επ αόριστον στην Αθήνα προκειμένου να βοηθήσει τη Νάντια που βρίσκεται στη φυλακή. Η Ευγενία όμως, το γεγονός ότι τη θέση του πρώην διευθυντή της την πήρε μια νέα γιατρός, το παίρνει πολύ βαριά.

Λίγο πριν το ταξίδι του, ο Ιάσωνας μαθαίνει ότι ο τάφος του πατέρα του βεβηλώθηκε από αγνώστους. Ο ίδιος θυμώνει πολύ και ορκίζεται εκδίκηση στα κόκαλα του πατέρα του!

Φωνάζει και υπόσχεται να βρει τους ενόχους, οι οποίοι βρίσκονται πιο κοντά από όσο νομίζει, αφού τον τάφο τον κατέστρεψε ο Φάνης, ο οποίος αρχίζει να βάζει και πάλι σε εφαρμογή το σχέδιό του να τον καταστρέψει. Παρόλο που τα τραγικά γεγονότα τον σταμάτησαν για λίγο, ποτέ δεν ξέχασε το κακό που έχει κάνει σε εκείνον και τη μητέρα του ο πατέρας τού Ιάσωνα, που είναι και πατέρας του.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 28-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Ισπανική Κυριαρχία στην μοτοσυκλέτα

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έρχεται στο σινεμά!