Η πολύ κακή οικονομική κατάσταση της οικογένειας Δεμερτζή στη σειρά Έρωτας Φυγάς, φέρνει διαφωνίες και εντάσεις, ενώ ο Ιάσονας βγάζει λάθος συμπεράσματα για την αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά.
Στο αρχοντικό του Δεμερτζή τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η αναταραχή που επικρατεί είναι έντονη καθώς στον στάβλο εμφανίζεται μια μεγάλη πανδημία.

Η ασθένεια των αλόγων γίνεται αφορμή για να ξεσπάσει εμφύλιος μεταξύ Ιάσονα και Μαργέτας. Της ρίχνει ευθύνες για το γεγονός και κείνη αισθάνεται προσβεβλημένη από την αχαριστία του γιου της. «Οσο ήσουν στη φυλακή ανέλαβα νο φροντίζω και το σπίτι και τις δουλειές σου και δεν περίμενα από εσένα να ακούσω τέτοια λόγια. Είναι τουλάχιστον ντροπή σου», του ανταποδίδει. Παράλληλα, ο Ιάσονας προσπαθεί να κρύψει τα οικονομικά του προβλήματα, τα οποία ο Κο-ντογιάννης γνωρίζει και τον προκαλεί.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης για μια ακόμη κόντρα μεταξύ του Ιάσονα και της Μαργέτας.
Ο Ιάσονας είναι σαν ταύρος μαινόμενος. «Πώς μπόρεσες να πουλήσεις το κτήμα που ο πατέρας μου με όρκισε να το κληροδοτήσω στον πρωτότοκο γιο μου; Ξέρεις τι σήμαινε για εμένα. Είμαι σίγουρος ότι ο Στέφανος σε ξεγέλασε και σου το πήρε από τα χέρια με δόλιο τρόπο. Σε εκβίασε με κάτι ή σε έχει ξελογιάσει;», ρωτάει τη μητέρα του. «Δεν σου επιτρέπω. Οτι έκανα ήταν μόνο γιο καλό», του απαντάει εκείνη.

Η Μαργέτα του λέει πως η συμφωνία είναι η περιουσία τους να επιστρέψει στα χέρια τους όταν βρουν τα χρήματα, και πως αυτό που έκανε ο Στέφανος ήταν ουσιαστικά μια διευκόλυνση και μια κίνηση καλής θέλησης. Ο Ιάσονας ωστόσο, ό,τι και να του πει εκείνη, είναι πεπεισμένος πως ο Στέφανος παραπλάνησε τη μητέρα του για να βάλει χέρι στην περιουσία του από κοινού με τον Μάρκο. Οι ετοιμασίες στο αρχοντικό για τη βάφτιση του Γιωργάκη μπαίνουν μπροστά, αλλά μέσα σε διαφωνίες και εντάσεις.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς στο OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Ανατροπή με τους τηλεοπτικούς σταθμούς-Αυτές οι σειρές θα προβληθούν!

Κύπρος: Oδηγός ταξί εισέβαλε σε ποδηλατόδρομο και έγινε viral

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την παγίδα στήνει ο Αλέξης στον Χρήστο-Έτσι, θα τον τελειώσει!