Η Γεωργία λέει στη Μαργέτα ότι αποφάσισε να πάρει και να μεγαλώσει το παιδί της Στέλλας και του Στρατή σαν δικό της στη σειρά Έρωτας Φυγάς, και εκείνη, συγκινημένη από τη γενναία αυτή απόφασή της, τη διαβεβαιώνει πως θα σταθεί στο πλευρό της για ό,τι χρειαστεί. Με τη συνοδεία της Ρηνιώς, η Γεωργία πηγαίνει να βρει τη Στέλλα, όταν όμως φτάνει, μαθαίνει πως απέβαλε και καταρρακώνεται περισσότερο και από την ίδια.

Κλαίει με αναφιλητά στον ώμο της Ρηνιώς. Την ίδια ώρα, ο Μάρκος σκέφτεται πως θα πρέπει να πει την αλήθεια στην Ευγενία και να δώσει ένα τέλος στον γάμο τους, γιατί δεν μπορεί να την κοροϊδεύει… Η Γεωργία, με ειλικρινή δάκρυα στα μάτια, ενημερώνει τον Στρατή για την αποβολή της Στέλλας. Είναι πιο θλιμμένη από τον ίδιο! Μάλιστα τον «τσακίζει» όταν του λέει: «Η μοίρα δεν θέλει να γίνω μάνα. Ούτε έτσι… Αν θέλεις να χωρίσουμε, από μένα είσαι ελεύθερος να φύγεις. Βρες μια άλλη για να σε κάνει πατέρα!»

Την ίδια ώρα, η Άννα πηγαίνει στην εισαγγελέα και καταθέτει για τον βιασμό της και αυτή της λέει πως θα αναλάβει την υπόθεση προσωπικά!

Ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα βρίσκονται σε μεγάλη ταραχή. ‘Οχι μόνο ψάχνουν τρόπο να επικοινωνήσουν με τη Μαργέτα για να μπορέσουν να ταξιδέψουν, αλλά προσπαθούν να διαχειριστούν και μια ξαφνική αρρώστια του Γιωργάκη. Ο Μάρκος συνεχίζει να τους αναζητά, αλλά καταλαβαίνει ότι πρέπει να δοθούν και οι κατάλληλες εξηγήσεις στην Ευγενία…

Η Άννα, μετά τη συνάντηση που είχε με την εισαγγελέα, παίρνει κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της. Ταυτόχρονα, η Ελπίδα έχει μια απροσδόκητη συνάντηση, που θα αλλάξει τη ροή των γεγονότων και θα φέρει νέες αποκαλύψεις στην επιφάνεια. Ο Ιάσονας λέει στην Αλεξάνδρα πως δεν γίνεται να διακινδυνεύσουν την υγεία του παιδιού και αποφασίζει να πάνε στο νοσοκομείο! ‘Οταν φτάνουν, ο Μιχάλης και η Ευγενία αναλαμβάνουν το παιδί, ενώ ο Ιάσονας τούς ζητά να μην τον καταδώσουν ακόμα. Τους διαβεβαιώνει ότι θα παραδοθεί μόλις ο μικρός δείξει σημάδια βελτίωσης. Πραγματικά, μόλις η αντιβίωση αρχίζει να ενεργεί και ο πυρετός υποχωρεί, ο Ιάσονας παραδίδεται, ενώ η Αλεξάνδρα τον αποχαιρετά συγκινημένη, λέγοντάς του ότι καταλαβαίνει τη θυσία του και θα τον περιμένει μέχρι να βγει.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πανούργα η Πιπίτσα-Αυτό το σχέδιο στήνει!

Κατσουράνης: «Με ξένους διαιτητές βλέπουμε καλύτερο πρωτάθλημα» – Τι είπε για το οφσάιντ του Ολυμπιακού!

Survivor Twitter 27/2: Πιλίδης για νικητής; Τα social έδωσαν βροντερή απάντηση!