Η Άννα βρίσκει καταφύγιο στο δωμάτιο και την αγκαλιά του Νικόλα στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η Ρηνιώ επιστρέφει στο σπίτι και οι Δεμερτζήδες την αποζημιώνουν γενναιόδωρα. Ο Ιάσωνας οργίζεται με το Μάρκο που βρίσκεται ξανά ένα βήμα μπροστά απ’ αυτόν επαγγελματικά. Ο Μάρκος διεκδικεί έντονα την Ευγενία αλλά μία πράξη του θα έχει μοιραία και ίσως τραγική κατάληξη τόσο για την Ευγενία, όσο και για την Αλεξάνδρα..

Στο μεταξύ, στα επόμενα επεισόδια ο Στέφανος και η Μαργέτα από θαύμα σώζονται από τη βροχή των πυροβολισμών χωρίς να πάθουν το παραμικρό… Ο εκτελεστής, όμως, καταφέρνει να διαφύγει και η χωροφυλακή τον αναζητά παντού. Στο μεταξύ, ο Στέφανος καταφέρνει να ξεσκεπάσει τον άντρα που χάλασε τα φρένα στο αυτο κίνητο του Μάρκου και ενημερώνει τη Μαργέτα.

Εκείνη, με τη σειρά της, ζητά εξηγήσεις από το γιο της που δεν μπορεί να της ξεφύγει με κάποια δικαιολογία και το παραδέχεται. Δεν παραδέχεται, όμως, πως εκείνος έδωσε εντολή σε κάποιον να «γαζώσει» τον Στέφανο και παραλίγο να χάσει κι εκείνη τη ζωή της… Η Μαργέτα κάνει ότι τον πιστεύει, αλλά μέσα της τη βασανίζει η σκέψη ότι μεγάλωσε και στηρίζει… ένα τέρας!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ1: Με αυτά τα πρόσωπα θα υποδεχθεί το 2023

Σενάριο για αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟΚ!

Τρία Μίλια: Νεκρός ο Μάρκος-Αυτός τον σκοτώνει!