Μάρκος και Ιάσονας συναντιούνται συνέχεια στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Την ίδια ώρα, όμως, και η Αλεξάνδρα γίνεται μάρτυρας της τρυφερότητας ανάμεσα στην Ευγενία και τον αρραβωνιαστικό της, ενώ και ο Μάρκος βλέπει την αγάπη και το δέσιμο του Δεμερτζή με τη σύζυγό του…

‘Εχοντας αφήσει πίσω τους την άσχημη περιπέτειά τους, που παραλίγο να τους στοιχίσει τη ζωή, Αλεξάνδρα και Ευγενία έχουν επιστρέφει στα σπίτια τους και συνεχίζουν την ανάρρωσή τους… Η Ευγενία αναρωτιέται τι ήθελε να της πει η Αλεξάνδρα την ημέρα του ατυχήματος, γι’ αυτό και της ζητά να συναντηθούν. ‘Οταν όμως η Αλεξάνδρα φτάνει στο ραντεβού της, αποφεύγει να της πει την αλήθεια… Η τρυφερότητα με την οποία της φέρθηκε ο Ιάσονας όσο ήταν στο νοσοκομείο την έχει συγκινήσει και την έχει κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ την αγαπάει, ενώ έχει καταλάβει και πως ο Μάρκος την έχει βγάλει από την καρδιά του και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη ζωή του με τη γιατρό. ‘Ετσι, απλώς της εύχεται... κάθε ευτυχία δίπλα στον Μάρκο! Φυσικά η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να υποψιαστεί πως η «τρυφερότητα» του Ιάσονα το διάστημα που νοσηλευόταν οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στις τύψεις του, αφού αυτός προκάλεσε το τροχαίο: θεωρούσε βέβαια ότι στο τιμόνι θα ήταν ο Μάρκος και όχι η Ευγενία, έχοντας μάλιστα μαζί της στο αυτοκίνητο τη σύζυγό του…
Ο Στέφανος δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Μάρκος είχε αφήσει χωρίς σωστή συντήρηση το αυτοκίνητό του. Υποψιάζεται ότι κάποιος έκοψε το καλώδιο των φρένων και το συμπέρασμα του πραγματογνώμονα απλώς τον επιβεβαιώνει.

Ο Στέφανος είναι σίγουρος ότι ο Ιάσονας έδωσε την εντολή, αλλά θέλει να βρει ποιος από τους δικούς τους εργαζόμενους το έκανε. Γιατί δυστυχώς μόνο κάποιος δικός τους μπορούσε να προσεγγίσει το γκαράζ… Πρέπει λοιπόν να βρει τον δράστη και να αποσπάσει την ομολογία του.

Την ίδια ώρα, ο Ιάσονας, έξαλλος που ο Μάρκος δεν έπαθε το παραμικρό, αποφασίζει να σκοτώσει τον Στέφανο! Πιστεύει ότι με αυτόν νεκρό ο Μάρκος θα χάσει τη δύναμή του.. ‘Ετσι, δίνει εντολή σε έναν εκτελεστή να τον «γαζώσει». Μόνο που εκείνος εκτελεί την εντολή του Ιάσονα όταν ο Στέφανος είναι μαζί με τη Μαργέτα!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για τον Κωνσταντίνο-Μένει παράλυτος;

Μουντιάλ 2022: Έχει το know how o Ζιρού – 12 τελικοί από το 2014 έως σήμερα!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μαζί Μιράντα-Ντίνος αλλά στα κρυφά