Το αρχοντικό φοράει σιγά σιγά τα καλά του, στη σειρά Έρωτας Φυγάς, καθώς μετά τον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα, άλλο ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Πανευτυχής γαμπρός ο Σταύρος, δίπλα όμως σε μια Ρηνιώ, η οποία δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του. Αντίθετα, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Μάρκο, τον οποίο ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή. Η μόνη που την καταλαβαίνει είναι η Αλεξάνδρα, η οποία σύρθηκε σε ένα γάμο που δεν ήθελε ποτέ για να σώσει τον αγαπημένο της. Και παρόλο που πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, προσπαθεί με τον τρόπο της να της συμπαρασταθεί, χωρίς όμως να προδώσει τα αληθινά της συναισθήματα. Την ίδια στιγμή, ο Ιάσονας πληροφορείται πως η κυβέρνηση δίνει αμνηστία στους φυλακισμένους και ταράζεται. Συνειδητοποιεί πως πολύ σύντομα θα αφεθεί ελεύθερος και ο Μάρκος και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το επιτρέψει. Συνηθισμένος, ως Δεμερτζής, να μην αφήνει τίποτα στην τύχη, αποφασίζει να δράσει και δίνει αμέσως εντολή στους ανθρώπους του μέσα στη φυλακή να «κανονίσουν» τον αντίζηλό του.

Όμως, η δολοφονική παγίδα που στήνουν αποτυγχάνει, κι έτ αναλαμβάνει να τον αντιμετωπίσει μόνος του με το που Θα αποφυλακιστεί. Δεν ξέρει ότι πίσω στο κτήμα δύο γυναίκες σχεδιάζουν να κάνουν κακό στη σύζυγο του, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους.

Η Ελπίδα, πικραμένη που ο ξάδερφός της αρνήθηκε να της δώσει κι άλλα χρήματα, συνεργάζεται με τη Γεωργία, που μισεί την Αλεξάνδρα από τότε που κατάλαβε ότι είπε ψέματα για το ποια είναι, και οι δυο τους μαζί καταφέρνουν το σκοπό τους. Η Αλεξάνδρα καταλήγει αιμόφυρτη και της σπάνε τα νερά, οδηγώντας σε μια επικίνδυνη γέννα, που μπορεί να έχει πολύ άσχημο αποτέλεσμα.

Όμως, την ώρα που εκείνη αναγκάζεται να παλέψει για τη ζωή τη δική της και του μωρού της, ο Μάρκος φτάνει στο κτήμα και έρχεται αντιμέτωπος με τον Ιάσονα, ο οποίος ήταν προετοιμασμένος για μια τέτοια… «επίσκεψη».

Ιάσονας και Μάρκος παλεύουν άγρια και ο δεύτερος μπαίνει στο σπίτι όμως ο Στρατής, βοηθά το αφεντικό του και τον χτυπάνε άσχημα.

Ο Ιάσονας βασανίζει τον Μάρκο και τελικά τον πυροβολεί! Όταν πέφτει στο ποτάμι εκείνη τρέχει και του σώζει τη ζωή. Στο μεταξύ ο Ιάσονας γίνεται πατέρας αλλά μαθαίνει ότι ο Μάρκος σώθηκε χάρη στη Ρηνιώ!

Λίγο πριν παρουσιαστεί ο διάδοχος επίσημα στο Κιάρι ο Στέφανος αποφυλακίζεται στη σειρά του OPEN.

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα τρέμουν τον Σταύρο – Αυτός είναι ο λόγος

6 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα εγκεφαλικής παράλυσης

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος αποφυλακίζεται με απόφαση της κυβέρνησης