Όσο ο Μάρκος τρέχει να ξεφύγει στη σειρά Έρωτας φυγάς η Αλεξάνδρα χώνεται όλο και πιο βαθιά στη φυλακή της αγκαλιάς του Ιάσονα. Εκείνος καταφέρνει να φτάσει στο κτήμα και αποπειράται να επιτεθεί στη Μαργέτα, αλλά ο Στρατής τον σταματάει στη σειρά του OPEN και τον πηγαίνει πίσω στη φυλακή. Στο μεταξύ η Ελπίδα φτιάχνει το δηλητηριώδες γλυκό, αλλά αυτό πέφτει στα χέρια του άτυχου Μιχάλη! Ο Ιάσονας πηγαίνει στις φυλακές, για να τελειώνει ο ίδιος μια και καλή με τον Μάρκο. Η Μαργέτα ανταμείβει τον Στρατή για τη συνεργασία τους και η Ρηνιώ του επιτίθεται με μένος. Ο Στρατής «απαντάει» γρονθοκοπώντας την άγρια. Ο Ιάσονας τον απολύει, ώσπου μαθαίνει ότι ήταν αυτός που έπιασε τον Μάρκο και έσωσε τη μητέρα του. Μέσα σε μεγάλη πίεση, ο Ιάσονας «αποκαλύπτει» στη Μαργέτα ότι η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος δεν είναι αδέλφια…
Η Μαργέτα πείθει τον Ιάσονα να κρατήσει τον Στρατή στη θέση του και αυτός αποφασίζει να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία. Η Ελπίδα δείχνει μετανιωμένη για τις πράξεις της και κάνει το αδύνατο-δυνατό για να κερδίσει πίσω τον Μιχάλη. Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της βρίσκει ευκαιρία και καλεί στις φυλακές της Αθήνας. για να μιλήσει με τον Μάρκο. Αυτό που θα μάθει όμως Θα την αναστστώσει πολύ και θα τη φέρει σε μεγάλη σύγκρουση με τη Μαργέτα ενώ ο ίδιος ο Μάρκος θα βρεθεί άθελα του σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση... Μέσα σε όλα, ο Ιάσονας και ο Φίλιππος ετοιμάζουν καινούριες επιχειρήσεις χωρίς να τη γνωρίζει η Μαργέτα, ενώ η Βάσω ζητάει γονατιστή συγγνώμη για τον τρόπο που μίλησε πίσω από την πλάτη τηs Αλεξάνδρας και παίρνει πίσω τη δουλειά της. Η Γεωργία πάλι αρνείται πεισματικά να κάνει το ίδιο, μέχρι που την αναγκάζει ο Στρατής απειλώντας την πως θα την χωρίσει. Ο Ιάσονας δίνει χρήματα σε έναν επικίνδυνο άντρα για να βγάλει από τη μέση τον Μάρκο. Στις φυλακές εμφανίζεται μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, ο Στέφανος Παράσχος. Ο φύλακαν ανακοινώνει στον Μάρκο πως σε λίγες μέρες Θα είναι ελεύθερος, λόγω της απόφασης τηs κυβέρνησης να δοθεί αμνηστία…

Ετοιμασίες γάμου γίνονται στο αρχοντικό καθώς η Ρηνιώ πρόκειται να παντρευτεί με τον Σταύρο. Ολοι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι με το γεγονόνός εκτός από την ίδια, καθώς η σκέψη της είναι ακόμα στον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα, η μόνη που την καταλαβαίνει, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Η Ελπίδα ζητάει και άλλα λεφτά από τον Ιάσονα κι αυτός της αντιπροτείνει να του πουλήσει το σπίτι της.

Ο Ιάσοναs θορυβείται όταν πληροφορείται πως η κυβέρνηση δίνει αμνηστία στους φυλακισμένους και πως σύντομα θα αποφυλακιστεί και ο Μάρκος. Το γεγονός αυτό δεν το αφήνει στην τύχη του και αποφασίζει να δράσει.

 

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Παντρεμένος ο Ντίνος – Απόπειρα αυτοκτονίας του Πάρη – Σε σοκ η Αμαλία

Εκ των υστέρων «αντάρτικο» από την Ματίνα Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους»

Τρία Μίλια: Αυτό το αντάλλαγμα ζητά ο Μάρκος από τον Τίμο για την αποφυλάκιση του