Ο Φάνης από τότε που έκανε την εμφάνισή του στη περιοχή στη σειρά Έρωτας Φυγάς, έχει καταφέρει να γίνει σύμμαχος του Στέφανου και του Μάρκου και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι έχει έρθει με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό με τον Ιάσονα, γεγονός που κανείς δεν γνωρίζει.

Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο συζητεί για τις κινήσεις του και του λέει τα σχέδιά του είναι η… συνεργός και σύντροφός του, που δεν είναι άλλη από την Άρτεμη. Η Αρτεμις είναι μια νεαρή γιατρός η οποία καταφθάνει στη Μεσσήνη για να στελεχώσει το προσωπικό τού νοσοκομείου, καλύπτοντας μια θέση που έχει μείνει κενή, σε μια φαινομενικά ήσυχη περίοδο παύσης πυρών στην περιοχή. Όμως κρύβει κι εκείνη ένα μεγάλο μυστικό. Η ίδια είναι διαλυμένη από ένα μεγάλο ψέμα που έχει καθορίσει τη ζωή της. Οι απαντήσεις που ψάχνει θα έρθουν, όμως τότε ίσως είναι πολύ αργά.

Ο Φάνης μισεί θανάσιμα τον Ιάσονα, καθώς τους συνδέει ένα μυστικό που ξέρει μόνο ο ίδιος: 0 Ιάσονας είναι ετεροθαλής αδελφός του. Στόχος του είναι να πάρει εκδίκηση από εκείνον γιατί εξαιτίας του πατέρα τους, Γιώργου Δεμερτζή, έζησε στην σκιά και στη φτώχεια, χωρίς οικογένεια. 

Ο Φάνης είναι εξώγαμος γιος του Δεμερτζή, ένα παιδί που ποτέ δεν αναγνώρισε, αν και ήξερε την ύπαρξή του. Ο νεαρός νιώθει κατάφορα αδικημένος γι’ αυτό και ο στόχος του είναι να πάρει όλη την περιουσία. Βοηθός του σε αυτό είναι η Άρτεμις, η οποία όμως με τη σειρά της έχει τους δικούς της λόγους να θέλει να έχει από κοντά τον άρχοντα του Κιάρι.

Σύμφωνα με το σχέδιό τους, η Αρτεμις, που είναι πανέμορφη και πολύ γοητευτική, θα ρίξει τα δίχτυα της στον Ιάσονα προκειμένου εκείνος, πληγωμένος κι ευάλωτος όπως είναι από την Αλεξάνδρα, να την ερωτευτεί, – να χωρίσει τη γυναίκα του και να παντρευτεί εκείνη.

Παράλληλα ο Φάνης βάζει στο δικό του στόχαστρο την Ευγενία. Μετά τον χαμό του Μάρκου από αυτοκινητικό δυστύχημα, εκείνη μένει χήρα και με μια μεγάλη περιουσία. Ετσι, ο Φάνης και η Άρτεμις έχουν σκοπό να αρπάξουν τις περιουσίες και των δύο και να το σκάσουν!

Αυτό που δεν υπολογίζουν είναι ότι θα ερωτευτούν πραγματικά τα υποψήφια θύματά τους και τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή ειδικά για την Άρτεμις που ερωτεύεται παράφορα και τα διαλύει όλα!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η εργένικη ζωή για τον Τόλη!

F1 Άμπου Ντάμπι : Η Mercedes ανακοινώνει αντικαταστάτη του Χάμιλτον για το Grand Prix Abu Dhabi

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή έβαλε τέλος στη μάνα της Θεοφανώς