Έτοιμη να ντυθεί νυφούλα είναι η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Το μονόπετρο έκανε την εμφάνισή του και εκείνη δηλώνει έτοιμη να ντυθεί νυφούλα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε τονίσει το γεγονός πως θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό της όταν ακόμα ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Είναι ο άντρας των ονείρων μου, δε θα τον άλλαζα με τίποτα»,είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα είχε δώσει τον λόγο στον Σπύρο Μαρτίκα για να σχολιάσει τον επικείμενο γάμο της Ευρυδίκης. «Περιμένω προσκλήσεις, μάλλον για κουμπαριά πάμε με την Ευρυδίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Η πρόταση γάμου ήρθε στο Survivor

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο και είχε κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, στην παίκτρια έστειλε μήνυμα ο πολύ καλός της φίλος Ανανίας, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς την ενημέρωσε για την πρόταση γάμου που της κάνει ο σύντροφός της και πως ο ίδιος θα μπει κουμπάρος, εφόσον την δεχτεί.

 

«Τα ζώα σου είναι μια χαρά, άλλωστε ξέρεις ότι τα προσέχει ο Π.Κ. που σε λατρεύει και του λείπεις. Θέλω να σου πω ότι μου έκανε την πρόταση, εφόσον κι εσύ συμφωνείς, να γίνω κουμπάρος στον γάμο σας και θα είναι μεγάλη μου τιμή. Σε περιμένουμε, σου στέλνουμε θετική ενέργεια, συνέχισε έτσι και σε αγαπάμε πολύ», είπε ο Ανανίας.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν μπορούσε να το πιστέψει, ενώ οι συμπαίκτες και οι συμπαίκτριές της ξέσπασαν σε φωνές ενθουσιασμού και χειροκροτήματα.

“Μήπως ονειρεύομαι;”, αναρωτήθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ απάντησε ότι δέχεται την πρόταση γάμου.

Κι αυτό ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα! 

Η ίδια αποκάλυψε στο Twitter το εντυπωσιακό μονόπετρο που της έκανε δώρο ο σύντροφός της ενώ αποκάλυψε πως δέχτηκε την πρόταση του μελλοντικού πια συζύγου της!

papadopoulou