Ευτυχώς που η ελληνική δημοσιογραφία έβγαλε τον Άρη Πορτοσάλτε και μπορει να βάζει και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους-παρουσιαστές, στη… θέση που τους αρμόζει σύμφωνα πάντα με τον ίδιο τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ!

Η παρουσιάστρια του ALPHA Κατερίνα Καινούργιου,  ανέφερε μέσω των social media της πως δέχτηκε επίπληξη από «δημοσιογράφο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τα Τέμπη».

Αν και δεν είπε πουθενά το όνομα του δημοσιογράφου, ήταν ξεκάθαρο σχεδόν ότι μίλαγε για τον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος είχε δηλώσει πως οι 57 θάνατοι της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη ήταν θυσίες, για να φτιάξει η Ελλάδα το σιδηροδρομικό της δίκτυο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση τόσο των τηλεθεατών όσο και των ίδιων των συναδέλφων του!

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από τον εν λόγω δημοσιογράφο ο οποίος μεταξύ άλλων της επεσήμανε να μην ασχολείται με αυτά τα θέματα, ενώ μίλησε και άσχημα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να “μην ασχολούμαι εγώ με αυτά” ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους; Τροφή για σκέψη» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα ο κυρ Άρης ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Σήμερα:

«Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση».

«Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε» είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ενώ στο τέλος είπε:

«Το γεγονός ότι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω».

Είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, το τέρας της ελληνικής δημοσιογραφίας, φοβούμενος προφανώς για βίαια επεισόδια που… υποδαυλίζεται όπως συμπλήρωσε ο Δημήτρης Οικονόμου. Επιπλέον, προσπάθησε να βάλει και έναν… κανόνα να μην παραποιούμε ό,τι ακούμε. Ενδεχομένως μίλαγε για τον εαυτό του όταν μίλαγε για αδυναμία κατανόησης!

 

Δημοσιογραφία: Δείτε την απάντηση του