Χαμός στον ΣΚΑΪ: Μετά τον Μουτσινά τώρα και η Φαίη Σκορδά κατά Πορτοσάλτε- Τελικά, η τραγωδία στα Τέμπη ίσως σταθεί αφορμή, όχι για να φτιαχτούν δρόμοι και σιδηρόδρομοι πάνω στους νεκρούς που υπάρχουν ΑΚΟΜΑ στη γη. Ίσως σταθεί αφορμή να ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι!

Τι εννοούμε με αυτό; Μα φυσικά να μπει στη θέση που του αρμόζει εκεί στον ΣΚΑΪ ο «τεράστιος» δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε.

Δεν είναι θέμα εμπάθειας για να το ξεκαθαρίσουμε. Ο άνθρωπος μπορεί στην παρέα να είναι το καλύτερο παιδί. Αυτό όμως που βγάζει προς τα έξω, μιας και ποτέ δεν θα τον κάνουμε παρέα (έχουμε ακόμα γούστο), είναι το πόσο γλοιώδης γίνεται με τον «αέρα» μάλιστα υπουργών!

Το καλό είναι λοιπόν ότι ακόμα και στελέχη του ίδιου καναλιού, φροντίζουν να ξεκαθαρίζουν τη θέση τους από αυτόν. Έτσι μετά τον Νίκο Μουτσινά που ανέφερε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι της Δευτέρας τα αυτονόητα μίλησε και η ίδια.

Αυτά είπε ο Νίκος Μουτσινάς:

«Βγήκε ο πρωθυπουργός σαν να είναι πάλι κορονοϊός, γιατί είναι ίδια φάτσα, ο επικοινωνιολόγος πρέπει να αλλάξει πρωθυπουργέ, αλλάξτε τον. Βγαίνετε το ίδιο, ό,τι και να συμβαίνει, είτε είναι κορόνα, είτε είναι ατύχημα, είτε είναι βιασμοί, είναι ένα ίδιο πρόσωπο πολύ στεναχωρημένο. Αν δεν το αντέχετε μπορείτε να παραιτηθείτε.

Υπάρχει ένα ποσοστό ανθρωπιάς που λέει ότι παιδιά, δεν μπορώ, δεν μπορούμε. Ας έρθει κάποιος που μπορεί. Μη φανταζόμαστε ότι μπορούμε, γιατί δεν μπορούμε.

Γίνεται κάτι, κάποιος απολύεται, κάποιος παραιτείται για το εφέ. Ο άλλος παραιτήθηκε και πάλι θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Δεν τα κατάφερε σε εκείνο το υπουργείο, θα τα καταφέρει στων τροφίμων. Και μετά ένας πρωθυπουργός περίλυπος, χαμηλά το κεφάλι, του δίνουν και οδηγίες που να κοιτάει για να φαίνεται στεναχωρημένος, να λέει, αυτό έγινε, χίλια συγγνώμη»,

Η Φαίη Σκορδά σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, είπε αυτά που έπρεπε να πει για να ξεκαθαρίσει και εκείνη τη θέση της.

«Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το λέω, είναι το πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά. Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς… Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται στα μάτια του άλλου, τελεία και αν προσβάλλεις», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Το πλαίσιο για μένα είναι του δελτίου. Τελείωσε. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό, και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Δεν είναι ωραίο, δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει».

«Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν, λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στεναγχωρέθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι… που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Φαίη Σκορδά: Δείτε το βίντεο