Η Δέσποινα Βανδή είχε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Παρασκευής (6/5) μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.

Η τραγουδίστρια ξεσήκωσε τη συμπρωτεύουσα και χάρισε στους θαυμαστές της μια μοναδική βραδιά.

Φυσικά, από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ζευγάρι συνεχίζει να ζει τον έρωτά του και ο ηθοποιός ήταν εκεί, στα πρώτα τραπέζια για να την απολαύσει.

Μαζί του ήταν και ο Μανώλης Κονταρός, με τον οποίο έκαναν ταξίδι – αστραπή για να προλάβουν την πρεμιέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός πραγματοποιεί ταξίδι – αστραπή για να απολαύσει την αγαπημένη του. Γενικά το τελευταίο διάστημα βρέθηκε πολλές φορές και στις εμφανίσεις της στην Κύπρο. Δεν είναι επίσης, και η πρώτη φορά, που ο Μανώλης Κονταρός στηρίζει την καλή του φίλη. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, βρέθηκε καλεσμένος στο «Chart Show» του ALPHA, ρωτώντας την ευθέως πότε θα την στεφανώσει.

 

κονταρος

Βέβαια, την στήριξη αυτή ανταποδίδει με τη σειρά της και η Δέσποινα Βανδή, η οποία φέτος έχει επισκεφτεί το μαγαζί που εμφανίζεται ο Κρητικός λυράρης αρκετές φορές, με την τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού στο Κέντρο του Μανώλη Κονταρού να έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Οι δύο φίλοι δημοσίευσαν και μια σέλφι από το αεροπλάνο ενώ λίγες ώρες μετά ο Βασίλης Μπισμπίκης πόσταρε και μία φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή από τη σκηνή.

H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ολοφάνερο ότι περνούν καλά! Αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις και των δύο καλλιτεχνών στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και από τα όσα λένε οι ίδιοι οι φίλοι τους! Γι αυτό και κανείς δεν πρόκειται να πέσει από τα σύννεφα στην είδηση ότι το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά. Δε λέμε αν είναι εκκλησίας ή κάποιου δημαρχείου αφού εκείνος μας μοιάζει για λίγο… αντιδραστικός ενώ και εκείνη έχει πλέον μία ηλικία για νυφικά και στολίδια!