Ο Χάρι και η Μέγκαν κάλεσαν τον Γουίλιαμ και την Κέιτ στα γενέθλια της κόρης τους, Λίλιμπετ αλλά εκείνοι μάλλον τους… σνόμπαραν!
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν ένα «κλαδί ελιάς» στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αλλά η πρόσκληση τους δεν είχε την απαραίτητη αποδοχή.

Οι Cambridges και τα τρία παιδιά τους, ο George, οκτώ, η Charlotte, επτά και ο Louis, τεσσάρων, φέρεται να προσκλήθηκαν να περάσουν χρόνο με τους Sussex για να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κάλεσαν πολλούς στενούς φίλους και μέλη της οικογένειας σε ένα χαλαρό πικνίκ στον κήπο, ενώ παρευρέθηκαν στους εορτασμούς του Πλατινέβιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι Cambridges, δηλαδή ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον φέρονται να προσκλήθηκαν στο πάρτι γενεθλίων «ως κλαδί ελιάς», σύμφωνα με το Page Six, αλλά κανένας από αυτούς δεν παρευρέθηκε στους εορτασμούς στο Frogmore Cottage.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ήταν στην πραγματικότητα μίλια μακριά καθώς έπρεπε να παραστούν σε έναν βασιλικό αρραβώνα στο Κάρντιφ με τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ ενώ ο μικρός και μάλλον άτακτος Λούις, παρέμενε στο σπίτι.
Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στην αμερικανική εφημερίδα,  οι σχέσεις μεταξύ των αντιμαχόμενων αδερφών είναι ακόμα στον «πάγο», προσθέτοντας: «Ο Γουίλιαμ εξακολουθεί να είναι επιφυλακτικός στο να περάσει χρόνο μόνος με τον Χάρι, καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να αναφερθεί μετά».

Η χαλαρή εκδήλωση περιλάμβανε όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά των γενεθλίων ενός παιδιού – όπως τούρτα γενεθλίων, μπαλόνια, πάρτι face painting και παιχνίδια.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν στη δημοσιότητα για πρώτη φορά ένα γλυκό στιγμιότυπο από την ενός έτους κόρη τους που απολάμβανε τους εορτασμούς των γενεθλίων της στο γρασίδι.

Harry

Harry