Η Μπαχάρ στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ, μαθαίνει ότι στο νοσοκομείο εκτός από τον Τιμούρ και τον γιο τους τον Ουράς, εργάζεται κι άλλο ένα γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν. Είναι η Ρενγκίν, η παλιά τους φίλη και συμφοιτήτρια, η οποία όμως την υποδέχεται αρκετά ψυχρά.

 

Αργότερα, ο Τιμούρ αποφασίζει να δώσει στην Μπαχάρ ένα μάθημα για το πώς είναι πραγματικά το να δουλεύεις σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Έτσι, της αναθέτει την πρώτη της εφημερία, αναγκάζοντάς την να χάσει το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, της Ουμάι.

Η πρώτη εφημερία της Μπαχάρ στο Γυναικολογικό Τμήμα της Δρ. Ρενγκίν πηγαίνει αρκετά καλά, όμως ο ασυγκράτητος συναισθηματισμός της την οδηγεί σε σύγκρουση μαζί της.

 

Έτσι, η Δρ. Ρενγκίν ζητά από τον Τιμούρ να αναλάβει εκείνος τη Μπαχάρ στο δικό του Τμήμα. Το μέλλον της Μπαχάρ στο νοσοκομείο προμηνύεται δύσκολο, αλλά ευτυχώς έχει ακόμα την υποστήριξη του Δρ. Εβρέν.

Η Ουμάι, απογοητευμένη από την απουσία της μητέρας της, βγαίνει κρυφά έξω αργά το βράδυ με μια φίλη της, την Πάρλα, όμως ένα ατύχημα την οδηγεί στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι. Στο τέλος όλα πηγαίνουν καλά, όμως ο Τιμούρ ανακαλύπτει ότι υπάρχει κάτι πολύ πιο σοβαρό που θα έπρεπε να τον ανησυχεί.

 

Η φιλία της κόρης του με την Πάρλα μπορεί να φέρει την καταστροφή στο γάμο του: η Πάρλα είναι η κόρη της Δρ. Ρενγκίν και γνωρίζει ότι η μητέρα της και ο Δρ. Τιμούρ εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι μόνο συνάδελφοι…

 

Μπαχάρ: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Στικούδη: Τι είπε για Σταμάτη Κραουνάκη και Έλενα Παπαρίζου- Η… μπηχτή που δε θα μείνει αναπάντητη

Ο Jorge Martin έτοιμος να ανακάμψει από την ήττα στη Γερμανία

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ανέβασαν βίντεο από τον τοκετό