Μπορεί κάποιος να φλερτάρει την Δέσποινα Βανδή μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου Βασίλη Μπισμπίκη κι αυτός να μην αντιδρά καθόλου; Εννοείται πως μπορεί αφενός γιατί είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και αφετέρου γιατί η Δέσποινα είναι είδωλο και όλοι μπορεί να τη φλερτάρουν!

Όπως χαρακτηριστικά λοιπόν εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου στην κάμερα της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN, η Δέσποινα είναι ένα πλάσμα αέρινο, συμπαθητικό, πολύ γλυκιά και ανοιχτή!

Με λίγα λόγια, ο συμπρωταγωνιστής και φίλος του Βασίλη Μπισμπίκη, φλέρταρε, όχι με τη γνωστή έννοια αλλά χρησιμοποιώντας ευγενείς χαρακτηρισμούς, την τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή με την οποία μάλιστα έχουν κάνει μαζί και εκπομπή.

Ο σπουδαίος ηθοποιός είπε επίσης ότι έχει δει το ειδύλλιο του Βασίλη και της Δέσποινας και αποκάλυψε πως κάθε φορά που βγαίνουν μαζί, τα διπλανά μαγαζιά παίζουν… Δέσποινα!

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε επίσης για τα επαγγελματικά του σχέδια τον χειμώνα αλλά και για τη σειρά που θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στον ALPHA, με τίτλο «Αυτή η νύχτα μένει».

Αυτή η νύχτα μένει: Η σειρά που θα «μιλήσει» στο DNA του Έλληνα

Ο ALPHA από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εντάσσει στο ανανεωμένο πρόγραμμά του μία νέα, μεγάλη παραγωγή. Πρόκειται για τη δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών αναβιώνει την κουλτούρα μιας άλλης εποχής, που έχει «γράψει» στο DNA τον’Ελληνα.

Το κανάλι ετοιμάζει πληθώρα καινούργιων προτάσεων, που υπάγονται στον τομέα της μυθοπλασίας. Μία από αυτές είναι η δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο στην prime time ζώνη. Τη διασκευή σεναρίου υπογράφουν οι Γιάννα Κανελλοπούλου – Γιώργος Μακρής, η σκηνοθεσία ανήκει στην Κατερίνα Φιλιώτου, ενώ τους χαρακτήρες που θα αλλάξουν τις νύχτες μας ενσαρκώνει ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών με διακρίσεις και σημαντική πορεία στον χώρο.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από την Αθήνα και πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε φυσικούς χώρους.

Παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων αλλά και διαφορετικών κόσμων. Της νύχτας και του περιθωρίου από τη μία, της ημέρας και της έννομης τάξης από την άλλη. Οι δύο κόσμοι θα έρθουν κοντά για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου.

 

Όλες οι ειδήσεις

Διαζύγιο-βόμβα για μεγάλο ποδοσφαιριστή!

Αυτή η νύχτα μένει: Τότε θα προβάλλεται η σειρά στον ALPHA

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Απίστευτο- Χωρίζει ο Ηλίας με την Καίτη;