Μετά το επεισοδιακό τους διαζύγιο στη σειρά του ΣΚΑΪ, Άπιστος, ο Βολκάν φεύγει στην Αμερική και φτιάχνει μια νέα οικογένεια με την Ντερίν και το παιδί που αποκτούν μαζί. “Ομως, δεν·έχει ξεχάσει την Ασιγιά και δύο χρόνια μετά επιστρέφει, για να την εκδικηθεί με τον πιο οδυνηρό τρόπο…
Ο Βολκάν χάνει στα σημεία από μια Ασιγιά, η οποία αποδεικνύεται πολύ ανθεκτική για να παραδώσει τα όπλα. Τελικά, μετά από μια βίαιη αντιπαράθεση, οι δυο τους καταλήγουν στην απόφαση να πάρουν διαζύγιο. Δύο χρόνια περνούν και Βολκάν επιστρέφει από την Αμερική μαζί με την Ντερίν και την κόρη τους, με σκοπό να κάνει τη ζωή της πρώην γυναίκας του δύσκολη. Όμως η Ασιγιά έχει αλλάξει… Ο δυναμισμός με τον οποίο τον αντιμετωπίζει τον αφήνει έκπληκτο, όμως πολύ γρήγορα το αρχικό του σοκ μετατρέπεται σε οργή. Περνά στην αντεπίθεση και της ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να αφήσει στα χέρια της ούτε την κηδεμονία του Αλί ούτε το οικογενειακό τους σπίτι. Αντίθετα, θα τα διεκδικήσει με όλες τους τις δυνάμεις και, για να πετύχει το σκοπό του, είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει κάθε ποταπό μέσο για να αμαυρώσει την εικόνα της και ως μητέρα και ως επαγγελματία. Όμως έχει και ο ίδιος τους δικούς του δαίμονες» να παλέψει.

Ο πατέρας της Ντερίν, έξαλλος που ξελόγιασε την κόρη του ενώ ήταν παντρεμένος με παιδί, διακόπτει κάθε επαγγελματική συνεργασία με το γραφείο του. Μάταια προσπαθεί η Ντερίν να τον μεταπείσει… Η απόφασή του δεν αλλάζει. Αντίθετα, συμμαχεί -έστω και απρόθυμα- με την Ασιγιά, η οποία τον προσεγγίζει και του δείχνει όσα στοιχεία έχει συγκεντρώσει για τα οικονομικά του Βολκάν. Εκείνος, τυφλωμένος από τη δίψα του για εκδίκηση, Θέλει να την πονέσει με το χειρότερο τρόπο, παίρνοντας την κηδεμονία του γιου τους. Όμως κανείς από τους δυο τους δεν έχει πει ξεκάθαρα στον Αλί τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους, αν και ο μικρός έχει καταλάβει αρκετά και νιώθει μεγάλη ανασφάλεια για το μέλλον της οικογένειάς του. Κι όλα αυτά, την ώρα που ο ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στους γονείς του κορυφώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο… Η Ασιγιά, γνωρίζοντας πολύ καλά τις αντιδράσεις του πρώην συζύγου της, χρησιμοποιεί την εξυπνάδα της για να τον κατευθύνει εκεί ακριβώς που Θέλει.

Άπιστος: Δείτε το τρέιλερ της σειράς