Η Ασιγιά συναντά για τελευταία φορά τον Aράς στη σειρά Άπιστος για να του πει πόσο την πλήγωσε κρύβοντάς της την αλήθεια και αφήνοντάς την να μάθει τα πάντα από τον Βολκάν και εκείνος ύστερα από αυτό αποφασίζει να επιστρέφει στο Λονδίνο με τη Λεϊλά για να χωρίσουν και επίσημα. Από την άλλη, η Γκιονούλ συναντά δικηγόρο για να δει αν μπορεί να βγάλει διαζύγιο εις βάρος του Χαλούκ και να του πάρει όλη την περιουσία τους. Ο Βολκάν προσκαλεί την Ασιγιά, τον Αλί και όλους τους φίλους του σε γεύμα στο νέο του σπίτι, ενώ η Ντερίν νιώθει πιο μόνη και απελπισμένη από ποτέ, τόσο που οι αντιδράσεις της τρομάζουν ακόμα και την ίδια της τη μητέρα. Στο συμβούλιο με του γιατρούς του νοσοκομείου η Ντερίν προσπαθεί να ρεζιλέψει την Ασιγιά για να κάνει κακό στην καριέρα της, αλλά δεν τα καταφέρνει καθώς δέχεται την πρόταση της κυρίας Νεβίν να αναλάβει τη Θέση της επικεφαλής των γιατρών.

Άπιστος: Η Λεϊλά ζητά τη βοήθεια της Ντερίν

Ο Aράς επιστρέφει στη Ραιδεστό και ανακοινώνει στην Ασιγιά ότι προχωρούν οι διαδικασίες για το διαζύγιό του με τη Λεϊλά και πως η εταιρεία του αγόρασε το νοσοκομείο της για να το σώσει από τα οικονομικά του προβλήματα. Στο μεταξύ, η Λέιλά ζητά από την Ντερίν τη βοήθειά της για να μη χάσει τα πάντα στο διαζύγιο.

Ετσι η Ντερίν βάζει να παρακολουθούν την Ασιγιά. Ο Αλί δεν χαίρεται καθόλου που ο Aράς στη σειρά του ΣΚΑΪ επέστρεψε στην πόλη του και στη ζωή της μητέρας του, αλλά ούτε και ο Βολκάν. Μάλιστα του ζητάει να συναντηθούν και φυσικά έρχονται ξανά σε κόντρα, ενώ ο Αράς του αποκαλύπτει πως γνωρίζεται με την Ντερίν από το Λονδίνο που σπούδαζε. Την ίδια ώρα ο Χαλούκ μεθάει εξαιτίας τηs αίτησης διαζυγίου που του έκανε η Γκιονούλ και ο Σελτζούκ τον γυρίζει σπίτι. Το επόμενο πρωί ο Αλί καβγαδίζει με τον Ντεμίρ εξαιτίας του Aράς και ο Σελτζούκ τους χωρίζει, ενώ προτείνει στον αδελφό του να τα βρουν στον Χαλούκ και στην Γκιονούλ. Στο μεταξύ, η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο.

 

Όλες οι ειδήσεις

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Ώρα μηδέν για Ντερίν-Ονούρ!

Αγγλία: Ιδιοκτήτρια έκλεισε τον οίκο νυφικών της λόγω τεράστιας αράχνης!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Παντρεύονται Λευτέρης-Θεοδώρα;