Ένα πρωί, η Ντερίν επισκέπτεται τον Ονούρ στη σειρά Άπιστος και εκείνος της λέει: «Απέδειξέ μου πως πράγματι με θέλεις και ενδιαφέρεσαι για εμένα», και τότε οι δυο τους φιλιούνται χωρίς να ξέρουν πως κάποιος τους καταγράφει!

Το βίντεο είναι στα χέρια της Ασιγιά και η Ντερίν τρέμει να μην το μάθει ο Βολκάν, ώσπου αναγκάζεται η ίδια να του πει για το φιλί και ο Βολκάν πάει να βρει τον Ονούρ και πιάνονται στα χέρια. Ύστερα από αυτό, ο Ονούρ φεύγει μακριά της.

Αρκετές ημέρες αργότερα κι ενώ πιστεύει πως όλα πάνε καλά με τον γάμο της, η Ντερίν μαθαίνει πως το σπίτι που αγόρασαν ο Βολκάν το έγραψε στον Αλί, ενώ ο άντρας της και η Ασιγιά έχουν φιληθεί. Αυτό τη σοκάρει και πάει να βρει τον Ονούρ. Είναι ο μόνος άνθρωπος που την ακούει. «Δεν σου αξίζει τέτοια ζωή, είσαι νέα, όμορφη, γιατί χαραμίζεσαι για έναν άντρα που Θέλει κάποια άλλη γυναίκα! Αξίζεις το καλύτερο», της λέει. Όμως εκείνη ειναι αποφασισμένη να μην αφήσει την Ασιγιά να κερδίσει στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ!

Άπιστος: Ντερίν και Ονούρ κάνουν έρωτα!

Ο Ονούρ επιμένει: «Κατάλαβε επιτέλους πως ο Βολκάν είναι ο μόνος που φταίει για όσα συμβαίνουν και όχι η Ασιγιά». Η Ντερίν ξεσπάει και ο Ονούρ βλέπει πως η κοπέλα χρειάζεται επειγόντως ιατρική βοήθεια, όμως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει. Η ίδια φτάνει σε τέλμα και ισορροπεί ανάμεσα στην τρέλα και τη λογική! Από την εμμονή της για τον Βολκάν, αλλά και το μίσος της για την Ασιγιά, κάνει πράξεις που τη φέρνουν αντιμέτωπη ακόμα και με τη δικαιοσύνη. Ο Ονούρ, σαν δικηγόρος που είναι, τη βοηθάει και οι δυο τους έρχονται ξανά κοντά και καταλήγουν να κάνουν έρωτα! Η Ντερίν όμως στη συνέχεια φεύγει μετανιωμένη, ραγίζοντας ξανά την καρδιά του Ονούρ.

 

Όλες οι ειδήσεις

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Βόμβα-Η Ντερίν απατάει τον Βολκάν

Παιδικοί Σταθμοί: Πως κάνω εγγραφή αν έχω voucher από ΕΣΠΑ

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ανατροπή με το μέλλον Αστέρη-Αργυρώς