Η Άντζελα Δημητρίου, η οποία έγινε γιαγιά πριν μερικούς μήνες από την κόρη της, Όλγα και τον γαμπρό της, Φώτη Λιόση ο οποίος είναι συνεργάτης της οικογένειας εδώ και χρόνια ενώ όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σου Σου, είχε και την οικονομική διαχείριση της τραγουδίστριας.

Η σχέση όπως είπε η Ελένη Τσολάκη ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, έχει περάσει πολλές δυσκολίες αλλά οι δύο γυναίκες το έχουν παλέψει.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η τραγουδίστρια είχε πάει περιοδεία στην Αμερική μαζί με την Όλγα, που τη βάφει κιόλας και τον Φώτη, τους οποίους φρόντιζε εδώ και χρόνια.

Ωστόσο στην Αμερική έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μητέρα και κόρη όπου η Όλγα αποφάσισε να φύγει μαζί με τον σύζυγό της και να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Η Όλγα όμως ανέβασε ένα Instagram story που αφορούσε στη μητέρα της αν και η μία δεν ακολουθεί πλέον την άλλη ενώ υπάρχει και μπλοκ ανάμεσά τους!

Τόσο η Όλγα όσο και η Άντζελα είναι πολύ στενοχωρημένες με την εξέλιξη που υπάρχει στη σχέσή τους όπως αποκάλυψε ο κ. Γεωργιάδης.

«Μάθαμε ότι έγινε ένα πάρα πολύ σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα με την Άντζελα Δημητρίου να συνεχίζει την περιοδεία χωρίς την κόρη της και τον γαμπρό της».

«Η Όλγα είναι στεναχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στεναχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης για τις σχέσεις μητέρας – κόρης.

Άντζελα Δημητρίου: Δείτε το ρεπορτάζ