Ράδιο Αρβύλα: Τότε τελειώνει και ξανά αρχίζει ο Εκατομμυριούχος! Μόλις για ένα μήνα θα απουσιάσει τελικά από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 το «Ποιος Θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι Θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στην καθημερινή ζώνη των 20:00, όπου θα δίνει… πάσα στους live αγώνες του Μουντιάλ από τα γήπεδα του Κατάρ.

Το τηλεπαιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που αποχωρεί προσωρινά για να δώσει από σήμερα Δευτέρα τη σκυτάλη στους «Ράδιο αρβύλα», Θα πάρει και πάλι τη θέση της σατιρικής εκπομπής για το διάστημα από το Μουντιάλ έως και τις αρχές Ιανουαρίου. Μετά από αλλεπάλλπλες διαβουλεύσεις για τη διαμόρφωση του προγράμματος που ανακατεύεται λόγω του Παγκόσμιου Κυπέλλου, ο ΑΝΤ1 οριστικοποιεί τον σχεδιασμό του.

Η παρέα του Αντώνη Κανάκη βγαίνει σήμερα (17/10) νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, για διάστημα ενός μήνα, ενώ θα αποσυρθούν όταν ξεκινήσει το Μουντιάλ (21 Νοεμβρίου) για να επιστρέψουν πλέον για τα καλά με το νέο έτος. Το «φύγε εσύ-έλα εσύ» ανάμεσα στον «Εκατομμυριούχο» και το «Ρόδιο αρβύλα» αποφασίστηκε από τον ΑΝΤ1 ως η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές, καθώς με τον τρόπο αυτό το κανάλι λύνει τον γόρδιο δεσμό της μειωμένης διάρκειας του slot των 20:00 κατά τον μήνα του Μουντιάλ, που προκαλούσε προβληματισμό για μια live εκπομπή όπως το «Ράδιο αρβύλα». Εκτός από τη σατιρική εκπομπή, με την έλευση της «στρογγυλής θεάς» στον ΑΝΤ1 Θα διακοπούν και οι σειρές μυθοπλασίας. Πιο συγκεκριμένα, οι «Παγιδευμένοι» θα αποχαιρετήσουν το κοινό στις 16 Νοεμβρίου με ένα επεισόδιο που θα αφήσει τους τηλεθεατές σε κρίσιμο σημείο της ιστορίας με στόχο να επανέλθει μετά το Μουντιάλ. Ακόμα δεν έχει ληφθεi οριστική απόφαση αν οι «Παγιδευμένοι» Θα επιστρέψουν αμέσως μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου (18 Δεκεμβρίου) ή θα λανσαριστούν εκ νέου με την έλευση της νέας χρονιάς στις αρχές Ιανουαρίου.

Δείτε το τρέιλερ από τους Ράδιο Αρβύλα

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Ατακάρα για φούστα ο Ρουβάς – Επικός Μουζουράκης ξανά!

Συγκλονίζει ο Τάκης Βαμβακίδης: «Έγινα εγκληματίας. Δεν είχα να δώσω γάλα στο παιδί μου»!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πρόωρο τέλος από την ΕΡΤ;