Ο παραγωγόs και παρουσιαστήs, Νίκος Κοκλώνης, έχει ήδη δρομολογήσει τα τηλεοπτικά του σχέδια τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο μισό τηs ερχόμενηs σεζόν. Το μουσικό σόου «Just the 2 of us» θα επιστρέφει και μάλιστα υπάρχουν σκέψεις να υλοποιηθεί στην επίσημη εκδοχή του που Θα έχει τίτλο «All star J2 us» και θα προβάλλεται στον ALPHA. Μάλιστα λέγεται ότι αυτή τη φορά τα ζευγάρια τα οποία θα συμμετέχουν θα είναι 20 και πωs το πρόγραμμα που Θα ξεκινήσει στην αρχή τηs σεζόν θα τερματίσει… το Πάσχα. Παράλληλα ο Νίκοs Κοκλώνηs ετοιμάζει το φιλόδοξο πρόγραμμα του BBC «All together now»!

Το σόου ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2018 στο δημόσιο βρετανικό κανάλι και έκανε Θραύση. Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μουσικού διαγωνισμού είναι ότι η κριτική επιτροπή αποτελείται από 100 άτομα από όλο το φάσμα τηs μουσικήs παραγωγήs. Επειδή ο αριθμόs των κριτών είναι μεγάλοs και καθιστά ιδιαίτερα απαιτητική την παραγωγή του σόου, γίνονται συζητήσειs με την εταιρεία διανομήs του φορμάτ ώστε να κατέβει ο αριθμόs των κριτών στους 50.

«FAMILY GAME ΝΙGΗΤ» ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ
Ενα πρωτότυπο φορμάτ απέκτησε το κανάλι του Αμαρουσίου εμπλουτίζονταs ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά του στην τυπολογία των τηλεπαιχνιδιών. αφού «Ρουκ Ζουκ», «5Χ5» και «Ποιοs Θέλει να γίνει εκατομμυριούχοs;» παραμένουν στιs επάλξειs. Το νέο παιχνίδι δεν είναι απλώs οικογενειακό. Οι συμμετέχοντεs είναι οικογένειεs που γίνονται ομάδα. Παιδιά και γονείs παίζουν γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια… σε πιο μεγάλη και εντυπωσιακή έκδοση και προσπαθούν να κερδίσουν τους αντιπάλουs. Το «Family game night» δημιουργήθηκε το 2010 στην Αμερική κι από τότε έωs σήμερα έχει υλοποιηθεί από πολλά κανάλια του εξωτερικού με επιτυχία.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ «ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»

Ο παρουσιαστήs που την επόμενη σεζόν θα έχει διπλή τηλεοπτική παρουσία στο STAR, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του ταξιδιωτικού ριάλιτι «Asia Express», το οποίο Θα δούμε στιs οΘόνεs μας από το φθινόπωρο. Με το που επέστρεψε από το Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη, συνέχισε με την εγγραφή των νέων επεισοδίων του «Τροχού τηs τύχηs» που Θα συνεχίσει να γυρίζει για ένατη σεζόν, αφού συγκεντρώνει καθημερινά υψηλέs τηλεθεάσειs.