Τον Σεπτέμβριο ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει πιθανότατα τo ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star με όσους παίκτες είναι όχι μόνο οι καλύτεροι αλλά και οι πιο αγαπητοί!

Το ριάλιτι Survivor μπορεί να τελείωσε μόλις πριν μερικές εβδομάδες με μεγάλο νικητή των 100.000 ευρώ τον Στάθη Σχίζα και δεύτερο νικητή τον Άρη Σοϊλέδη όμως ο νέος κύκλος είναι ήδη στα σκαριά και οι ετοιμασίες τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και εδώ, τρέχουν!

Το παιχνίδι αναμένεται να προβληθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου από τον ΣΚΑΪ και οι διαδικασίες γίνονται με γρήγορο ρυθμό προκειμένου να βγει το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα! Άλλωστε ο Ατζούν είναι γνωστός για τα ριάλιτι και την επιτυχία με τα οποία είναι συνώνυμα.

Ποιοι όμως είναι οι παίκτες που θα μπουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Θα υπάρχουν και παίκτες από το ριάλιτι που μόλις τελείωσε; Και τελικά, πόσο κουράγιο αλλά και ψυχική δύναμη έχουν οι παίκτες για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Weekend» υπάρχουν κάποια ονόματα που έχουν συζητηθεί έντονα και ίσως να πρέπει να θεωρούνται και δεδομένα. Μιλάμε για τους Γιάννη Σπαλιάρα, Γιώργο Κόρομι, Τριαντάφυλλο, Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιωρίκα Πιλίδη, Καρολίνα Καλύβα, Νίκο Μπάρτζη, και Αλέξη Παππά.

Αυτός όμως στον οποίο στοχεύει και θέλει ο Ατζούν πάση θυσία είναι, ποιος άλλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Survivor: Πόσα χρήματα θα παίρνουν οι παίκτες;

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, το πόσο που θα λαμβάνουν οι παίκτες είναι 5.000 ευρώ την εβδομάδα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν έχουν τη δυνατότητα να το διαπραγματευτούν.

Ωστόσο τα νέα που καταφτάνουν για τον Αγγελόπουλο είναι ότι πιθανότατ δεν θα μπορέσει λόγω υποχρεώσεων. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα ήθελε να αναλάβει μόνο την παρουσίαση. Τη θέση αυτή όμως την κατέχει ο Γιώργος Λιανός και η παραγωγή δεν έχει σκοπό να τον αλλάξει.