Για μία ακόμα φορά ο Άρης Πορτοσάλτε κατάφερε να κάνει κακό χαμό στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, αφού κόντεψε να πλακωθεί με τον Νίκο Σβέρκο  μπροστά… στα μάτια των τηλεθεατών για χάρη του… Πρίγκιπα Καρόλου!

Η ένταση προκλήθηκε από τη συζήτηση γύρω από την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής του avgi.gr θύμισε το «ριφιφί» και την κλοπή χιλιάδων αντικειμένων από το Τατόι, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Αγγλία. Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε του είπε ότι «αυτή είναι αντιπολίτευση των σκουπιδιών» για να του απαντήσει ο Νίκος Σβέρκος: «Για σκουπίδια όταν μιλάς θα αρκείσαι στον εαυτό σου».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ δήλωσε πως την εποχή που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν Πρωθυπουργός, τον είχε υποδεχθεί στην Αθήνα, ενώ ο διευθυντής του site της Αυγής τόνιζε πως με τα προβλήματα που έχει η χώρα, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για το ταξίδι αυτό.

Μάλιστα ακούστηκαν βαριές εκφράσεις, καθώς ο Άρης Πορτοσάλτε έλεγε τον άνθρωπο που είναι δίπλα του αριστερό φασίστα και πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση για τα σκουπίδια, για να λάβει την απάντηση: «Για σκουπίδια να μιλάς για τον εαυτό σου», ενώ του επισημάνθηκε πως είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που κατάφερε να διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ για προπαγάνδα.

ΣΚΑΪ: Ο διάλογος που είχαν Πορτοσάλτε – Σβέρκος:

Πορτοσάλτε: Άντε και στον Γράμμο τώρα.

Σβέρκος: Γιατί τι έγινε στο Γράμμο;

Πορτοσάλτε: Άντε και στο Γράμμο να κάνετε αντιπολίτευση.

Σβέρκος: Γιατί τι έγινε στο Γράμμο;

Πορτοσάλτε: Αν δεν σου αρκεί αυτό και στο Βίτσι να κάνετε αντιπολίτευση.

Σβέρκος: Μιλάμε πλέον για την απόλυτα μετεμφυλιακή άκρα δεξιά, άκρα δεξιά. Γράμμο και Βίτσι. Εγώ δεν μιλάω για πηγάδες. Αυτά είναι πληγές.

Πορτοσάλτε: Αντιπολίτευση με όρους 1948.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα