Οι Άγριες Μέλισσες κάνουν μία παύση λόγω Πάσχα και επιστρέφουν στους δέκτες μας από τον ΑΝΤ1 στις 25 Απριλίου με ολοκαίνουρια επεισόδια.

Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε του τρίτου κύκλου-που θα είναι και ο τελευταίος για τιs «Αyριεs Μέλισσες», θα δούμε πώς ξεδιπλώνεται η ζωή πολλών ζευγαριών με τα οποία ταυτιστήκαμε και με άλλα που λστρεύουμε να μισούμε.

ΕΛΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΣ

Ο Ζάχος Λυκογιάννης παρά τιs προσπάθειές του να χωρίσει την Ελένη από τον Λάμπρο, θα αναγκαστεί απογοητευμένος να εγκαταλείψει το Διαφάνι, αφήνοντας το ζευγάρι να ζήσει ήσυχο τη ζωή του με το παιδάκι τους αφού αυτός ο έρωτας είναι από ατσάλι και δεν σπάει!

ΔΡΟΣΩ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

Για το «εθνικό μας ζευγάρι», τη Δρόσω και τον Κωνσταντή, η αρχική ιστορία τουs ήθελε να χωρίζουν. Ωστόσο μετά τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού οι σεναριογράφοι γράφουν για εκείνους το Happy End!

ΑΣΗΜΙΝΑ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Από την άλλη μεριά στις Άγριες Μέλισσες η Ασημίνα θα μπει σφήνα στον αρραβώνα της Ρέναs και του Νικηφόρου, παρά τιs ευλογίες της Μυρσίνης, που κάνει τα αδύνατο δυνατά για να τουs δει παντρεμένους.

Η ιδέα της Ρένας να ομολογήσει στον μικρό Σέργιο ότι η μάνα του είναι η Δρόσω για να εκδικηθεί την Ασημίνα, είναι και η αιτία για να χωρίσει το ζευγάρι. 0 Νικηφόρος θα βρεθεί ξανά στην αγκαλιά τηs Ασημίναs. αφού δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά.

ΜΕΛΕΤΗΣ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Ο Μελέτης. από την άλλη μεριά, βλέπει τη γυναίκα του, την Κορίνα. στο πλευρό του Μπάμπη Βαμβακά, αλλά δεν του καίγεται καρφάκι. Μάλιστα η Κορίνα θα παντρευτεί τον Βαμβακά και το Διαφάνι θα το yλεντήσει.

Ο Μελέτης έχει παρασυρθεί ξανά στο αμαρτωλό πάθος του για την Πηνελόπη. που τον έχει προσεγγίσει ξανά. Εκείνο την αγαπά ακόμη. Αυτή τον θέλει για να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού ή μήπως θα πέσει στην παγίδα που του στήνει, καθώς και αυτή δεν τον έχει ξεπεράσει.

ΔΟΥΚΑΣ-ΜΥΡΣΙΝΗ

Από την άλλη ο Δούκας χώρισε οριστικά από την ερωμένη του Αντιγόνη και γύρισε στη Μυρσίνη. Ωστόσο, παρά τιs προσπάθειες της Μυρσίνης δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει τιs απιστίες της και οι δυο τους θα ακολουθήσουν εν τέλει διαφορετικούς δρόμους.

Άγριες Μέλισσες: Κίνηση ΜΑΤ από τους σεναριογράφους

Αντίστροφα μετρούν για το φινάλε αφού στα τέλη του Μαΐου η επιτυχημένα σειρά, που για τρεις σεζόν κέρδισε τουs τηλεθεατές  και άντεξε ακόμη και στον σκληρό ανταγωνισμό, ρίχνει αιλαία.

Η ζωή των πρωταγωνιστών σε αυτό τον τρίτο κύκλο ανατρέπεται και οι αποκαλύψεις έρχονται στο φως η μία μετά την άλλη. Το τηλεοπτικό κοινό λατρεύει να μαθαίνει τη συνέχεια των επεισοδίων ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοιχηματίζουν γιατο φινάλε της σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες επειδή πάντα υπάρχει ο φόβος να προδοθεί το φινάλε της σειράς, υπάρχει η σκέψη να γραφτούν δύο επεισόδια γιατο φινάλε ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές.

Το ένα σενάριο θέλει τον μικρό Σέργιο να εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς σε μεγαλύτερη ηλικία μετά τιs σπουδέs του στο Παρίσι και να εξιστορεί στο κορίτσι του στην πλατεία του Διαφσνίου την ιστορία της οικογένειας του. Αυτή η εκδοχή είναι η επικρατέστερη μέχρι στιγμής αφού είναι και πιο κοντά στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη.

Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό θα μάθει ποιος αποκάλυψε στον Σέργιο το μεγάλο μυστικό ms ζωής του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον παππού του, Δούκα Σεβαστό. Το δεύτερο σενάριο θέλει η σειρά να τελειώνει το 1974 με τουs πρωταγωνιστές να παίρνουν ο καθένας από τη ζωή όχι μόνο αυτό που τουs αξίζει αλλά και ένα μάθημα ζωής. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει η συyγραφική ομάδα και ο σκηνοθέτης της σειράς.