Τρομερή αναστάτωση επικρατεί στα τελευταία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες! Όχι μόνο ξεθάβουν νεκρούς και ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα αλλά δίνουν και παράνομα φιλιά μέσα στην πλατεία του Διαφανίου!

Η Ζωή με την Αιμιλία βρίσκονται αντιμέτωπες με τη συγκλονιστική αλήθεια που τους αποκαλύπτει ο Θάνου και για πρώτη φορά καταλαβαίνουν πως ο σκληρός Μεγαρίτης ίσως να αποτελέσει σύντομα παρελθόν για την οικογένειά τους.

Την ε ίδια στιγμή, ο Λευτέρης αναθαρρεί, καθώς βλέπει πως υπάρχει ελπίδα  να απαλλαγούν από τον Ακύλα, και προσπαθεί να μιλήσει και στην Κορίνα, που είναι μπερδεμένη με όσα γίνονται. Θέλει να την πείσει πως η φυλάκιση του Ακύλα ίσως και να μην είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να τους συμβεί.

Παρά τις αντιρρήσεις του Δούκα, ο Μελέτης αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον πεθερό του στην προσπάθειά τους να αποφυλακιστούν. Είναι μια παράτολμη κίνηση, που ίσως δεν φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Η εξαφάνιση του Ζάχου ταράζει τους αρραβώνες της Δρόσως και του Κωνσrαντή. Η Μυρσίνη με τον Δούκα αποφασίζουν να κάνουν ακόμα μία προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, όμως μέσα τους ξέρουν πολύ καλά και οι δυο τους πως αυτό δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση, αφού δεν εμπιστεύονται πλέον ο ένας τον άλλον. Στο μεταξύ, ο Πέτρος δέχεται ένα αναπάντεχο πακέτο με πληροφορίες, που θα ανατρέψουν όλα όσα ήξεραν. Η Ασημίνα για ακόμα μία φορά συγκρούεται με τη Ρένα, που όμως αναγκάζετοι νο υποχωρήσει, καθώς έχει λερωμένη τη φωλιά της.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεφορτώνετα τον Ακύλα!

Ο Ακύλας, που το έχει βρει σκούρα, ζητά βοήθεια από ένα πολύ ψηλά ιστάμενα πρόσωπο, την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζητά την αποπομπή του από το συμβούλιο.

Ταυτόχρονο, η Ζωή βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη, που θα  ξυπνήσει άσχημες μνήμες από το παρελθόν της.

Η Ζωή επιβεβαιώνεται πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από τον θάνατο του Φίλιππου και πλέον ξέρει ότι πρέπει να τον κλείσει στη φυλακή μια για πάντα. Ο Δάκης καταφέρνει να ρίξει όλο το φταίξιμο για τη διαρροή των φωτογραφιών του με τη Δρόσω στη Ρένα, όμως ο Κωνσταντής έχει τους ενδοιασμούς του, αφού δεν πιστεύει.πως εκείνη ευθύνεται .

Ο Δούκος καταφέρνει να πετάξει τον Ακύλα έξω από το εργο του αεροδρομίου και τώρα πλέον φαντάζει και πάλι μεγάλος και τρανός. Στην πλατεία οι Διαφανιώτεςγιορτάζουν τις Απόκριες. Η εμφάνιση του Δούκα και της Μυρσίνης όμως θα χαλάσει το κέφι όλων και κυρίως της Ελένης, ύστερα από μια συζήτηση που θα έχει με τη Μυρσίνη.

Το ίδιο βράδυ, σε ένα ξέφρενο πάρτι μασκέ, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, σχέσεις θα κλονιστούν και ένας παράνομος έρωτας θα ανθίσει, φέρνοντας καινούρια μπερδέματα σε όλους…