Η σύλληψη  του Θανασάκη όχι μόνο ωs μέλοs των «Αβάντων» στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και ωs εν δυνάμει φονιάs, προκαλεί σοκ στο Διαφάνι και στην οικογένεια Τόλλια. Ο νεαρός φυλακίζεται και είναι αντιμέτωποs με βαριέs κατηγορίες που ίσωs να τον οδηγήσουν , και στην κρεμάλα.

Η Σοφούλα με τον Αγγελο τον επισκέπτονται στη φυλακή και προσπαθούν να πείσουν τον Θανάση να πει την αλήθεια. «Σώσε τον εαυτό σου και μίλα, πες όσα ξέρειs και θα πέσειs στα μαλακά! Μην τους κολύπτειs άλλο, βλέπειs ότι είναι αδίστακτοι, φονιάδες». Αυτές είναι μόνο μερικές συμβουλές που του λένε. Και εκείνοs δείχνει να βρίσκεται σε απόγνωση.

ΟΠερικλής  επισκέπτεται και εκείνοs τον γιο του στη φυλακή και η συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου οδηγεί τον Θανασάκη να πει όλα όσα ξέρει για τους «Άβαντεs» και τη δράση τουs.

Η οικογένεια Τόλλια  ανακουφίζεται με την ομολογία του Θανάση, ενώ οι καινούριεs συλλήψειs θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών. Ο Ακύλας με τον Μελέτη οδηγούνται στο κρατητήριο και τα νέα αυτά φέρνουν χαρά στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φωνάζει ότι είναι αθώος αλλά κανείς δεν τον πιστεύει!

Μάλιστα λέει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης για το θέμα του αεροδρομίου. Κανείς βέβαια δεν του δίνει σημασία ενώ ακόμα και ο Ντούνιας με τον Ξανθό κρατάνε αποστάσεις από εκείνον που πια είναι ξεκρέμαστος!
Στο χωριό από την άλλη πιστεύουν ότι ο Θανασάκης θα την γλιτώσει ενώ και ο Λευτέρης αρχίζει να ελπίζει ότι θα απαλλαγούν από τον δυνάστη πατέρα τους. Μάλιστα ο νεαρός μιλά και στην μπερδεμένη αδερφή του Κορίνα προκειμένου να την πείσει για τα δεινά που έχει προκαλέσει ο πατέρας τους.

Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μελέτη στη φυλακή προκειμένου να τον πείσει να καρφώσει τον Μεγαρίτη και να γλιτώσει. Εκείνος όμως κάνει το εντελώς αντίθετο! Συνεργάζεται με τον Ακύλα στη σειρά του ΑΝΤ1 για να αποφυλακιστούν.

Ο Ακύλας ζητά βοήθεια από πολύ ψηλά ενώ ο Δούκας καταφέρνει να τον πετάξει έξω από το συμβούλιο για το αεροδρόμιο.

Η θέση του Ακύλα είναι δεινή και όλα δείχνουν ότι η πτώση αρχίζει. Ή μήπως όχι;