Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη, ο Αντώνης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την Όλγα. Ο Άρης, σε αδιέξοδο, δεν μπορεί να πει στην Ελπίδα την αλήθεια, ενώ η τελευταία του ζητάει να μείνει μακριά της. Η Άννα έρχεται πιο κοντά με τον Αλέξη, ενώ ξεκινάει μαθήματα με τον Μάνο. Η Όλγα βλέπει να ανοίγουν όλο και περισσότερα μέτωπα εναντίον της, καθώς ο Λουκάς της λέει πως έχει αποδείξεις, πως αυτή παγίδεψε την αδελφή της και ταυτόχρονα, ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα να βρει τη μνήμη της, χωρίς να ξέρει βέβαια, πως η Όλγα έχει σοβαρούς λόγους, να μην το θέλει αυτό για κανένα λόγο.

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, ο Άρης θα προσπαθήσει να αποφύγει ερωτικά την Όλγα. Ωστόσο εκείνη θα του αναθέσει να διαρρήξει το σπίτι του Γιώργου, προκειμένου να καταστρέψει στοιχεία εις βάρος της.

Η Ρένα από την άλλη, θα ζητήσει από τον Αντώνη να χωρίσουν οριστικά. Αυτός καταρρακώνεται και στην κυριολεξία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του! Όσο ο Θωμάς κι η Αθηνά συγκρούονται για το αν πρέπει να μάθει ο Στέφανος για την υιοθεσία του, ο Γρηγόρης αρχίζει να υποπτεύεται ότι η Αθηνά κάτι του κρύβει. Εν τω μεταξύ, ο Θωμάς θα μάθει την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου και θα μείνει στήλη άλατος.

Η Ελπίδα, από τη μια πλευρά, αισιοδοξεί για την υγεία του Κωστή και από την άλλη μελαγχολεί, καθώς απομακρύνεται κι άλλο από τον Άρη. Ο Μιχάλης έχει ένα σχέδιο για να μαθαίνουν άμεσα τις κινήσεις της Όλγας. Ο Αλέξης και η Άννα έρχονται όλο και πιο κοντά, την ώρα που ο Μάνος λυγίζει ψυχολογικά μπροστά στην Άννα. Ο Στέφανος βρίσκεται δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Στράτος καρφώνει την Βικτώρια στο Μηνά

Eurovision: Αποσύρθηκαν δύο χώρες – Ποιος είναι ο λόγος;

Άγρια Γη: Ο Γιώργος ανακαλύπτει ακατάλληλη φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο