Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη, ο Γιώργος έχει αρχίσει να φτάνει κοντά σε πληροφορίες για την εξαφάνιση του Νικόλα Γαλάνη, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μιχάλη, που νιώθει ότι ο κλοιός γύρω τους σφίγγει. Κι ενώ ο Γιώργος πάει να στήσει παγίδα κατά της Όλγας έχοντας ως «δόλωμα» τη Ρένα, το σχέδιό του γυρίζει μπούμερανγκ και η Ρένα βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο Θωμάς πιέζει την Αθηνά να του αποκαλύψει τι μυστικά ξέρει από το παρελθόν. Η δημοσίευση φωτογραφιών της Όλγας με τον Γιώργο την στρέφει κατά του Αντώνη, θεωρώντας πως εκείνος βρίσκεται από πίσω, μέχρι που μαθαίνει ποιος είναι ο υπεύθυνος κι ένα νέο μέτωπο ανοίγει για εκείνη.

Στο 28ο επεισόδιο, ο Άρης σκέφτεται την πρόταση που του κάνει η Όλγα να βοηθήσει τον Μάνο να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία, με την προϋπόθεση, να παραμείνει ο ίδιος στην Άγρια Πλαγιά. Ταυτόχρονα, ψάχνει να βρει στοιχεία για την αγοραπωλησία του κτήματος. Ο Γιώργος διαπιστώνει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Όλγα, αφού το σχέδιό του να την εκθέσει αποτυγχάνει. Στο μεταξύ, νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως, ανάμεσά τους μια φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο σε τρυφερό ενσταντανέ. Ο Αντώνης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την Όλγα. Ο Άρης, σε αδιέξοδο, δεν μπορεί να πει στην Ελπίδα την αλήθεια, ενώ η τελευταία του ζητάει να μείνει μακριά της. Η Άννα έρχεται πιο κοντά με τον Αλέξη, ενώ ξεκινάει μαθήματα με τον Μάνο. Η Όλγα βλέπει να ανοίγουν όλο και περισσότερα μέτωπα εναντίον της, καθώς ο Λουκάς της λέει πως έχει αποδείξεις, πως αυτή παγίδεψε την αδελφή της και ταυτόχρονα, ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα να βρει τη μνήμη της, χωρίς να ξέρει βέβαια, πως η Όλγα έχει σοβαρούς λόγους, να μην το θέλει αυτό για κανένα λόγο.

Άγρια Γη: Δείτε απόσπασμα της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Ατακάρα για φούστα ο Ρουβάς – Επικός Μουζουράκης ξανά!

Συγκλονίζει ο Τάκης Βαμβακίδης: «Έγινα εγκληματίας. Δεν είχα να δώσω γάλα στο παιδί μου»!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πρόωρο τέλος από την ΕΡΤ;