Μέσα στη δίνη της ημέρας των εκλογών στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και τους πανηγυρισμούς των νικητών, η Αγλαΐα παίρνει το μοναδικό δρόμο που αισθάνεται πως της απέμεινε με το Στέλιο ανήμπορο, αλλά και αποφασισμένο να μη αντισταθεί άλλο. Τυφλωμένος από το μίσος ο Χρήστος αρνείται να δεχτεί τη διέξοδο που του προτείνει η Βάσω και εκείνη ξέρει πως έφτασε η ώρα να αποφασίσει.

Η Διαμάντω αναλαμβάνει δυναμικά δράση ώστε να σπάσει την απομόνωση του Στρατή, όμως εκείνος αντιστέκεται γλιστρώντας όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι. Η Ζέτα κρατιέται όλο και λιγότερο από το όνειρο που σβήνει. Η προειδοποίηση του Φώτη ταρακουνά τον Πόντικα και τον στρέφει εκεί που πρέπει. Η απελπισμένη προσπάθεια της Βρεττώς να βρει λύσεις για το Γιώργη και τη Νίτσα μένει άκαρπη.

Ο Ντανίλος βρίσκεται πλέον συνειδητοποιημένος στο τέρμα του δρόμου του. Χαρούμενη η Νίκη θα συναντήσει έκπληκτη αντί για τον Ρευματά έναν παλιό της γνώριμο. Η Διαμάντω θα προσγειωθεί αναπάντεχα στον πλανήτη της ευτυχίας και η ζωή θα ξαναρχίσει να μετρά. Την ώρα που η Ζέτα αποφασίζει πως ο μόνος της προορισμός είναι ο Στρατής, η τυφλή οργή και οι ματαιώσεις εκείνου και του Χρήστου τους φέρνουν στην τελική αναμέτρηση.

Ο Χρήστος με τον Στρατή σ’ ένα ταξίδι… που θα τους ενώσει όλους σ’ αυτήν την τελευταία νύχτα που πάντα θα μένει… εκεί… ανάμεσα στην πενιά, το ποτό και μια γλυκιά μακρινή παραζάλη.. Σαν σε Όνειρο.

 

 Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Άρης Σερβετάλης: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για το κόμμα ΝΙΚΗ

Viral δήμαρχος στο Μεξικό – Παντρεύτηκε αλιγάτορα τιμώντας προαιώνια παράδοση!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Θέμο Αναστασιάδη