Το ξέσπασμα της βίας στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει μέσα στο αστυνομικό τμήμα δεν μένει για πολύ κρυφός οδηγώντας τον Στέλιο σε μια οδυνηρή για κείνον αποκάλυψη.

Ο Στρατής αποφασίζει να αποτινάξει από πάνω του το βάρος της κληρονομιάς που τον εγκλωβίζει και η λύση που βρίσκει τον οδηγεί στη Διαμάντω. Η Ζέτα φτάνει στο τέρμα του δρόμου και με γενναιότητα κάνει την πιο οδυνηρή για κείνην επιλογή. Κάτω από την πίεση του Στέλιου, η Αγλαΐα αναγκάζεται να μιλήσει ανοιχτά και εκ βαθέων, όμως η επόμενη μέρα του παραμένει ερωτηματικό.

Ο Ντίνος και ο Αλέξανδρος έχουν έρθει αντιμέτωποι με την πραγματικότητα που απαγορεύει τα όνειρα και την ευτυχία. Η Βάσω και ο Χρήστος δένονται όλο και περισσότερο. Τη στιγμή που ο Τάσος αγωνίζεται να πείσει τον Γιώργη να συγχωρέσει τη Νίτσα, εκείνη αναζητά την τύχη της μακριά από το Αγρίνιο, ενώ η Ζέτα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο νησί των παιδικών της αναμνήσεων.

Η προοπτική μιας αλλιώτικης ζωής αρχίζει να συνεπαίρνει τη Νίκη. Αναστατωμένος ο Στρατής από την αποκάλυψη του συμβολαιογράφου, αναζητά ίχνη και αποδείξεις της κρυμμένης ζωής της μητέρας του, με τον Ντανίλο να έχει κάτι να του πει.

Ο Στέλιος προχωρά αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια για τον ξυλοδαρμό μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Την ίδια ώρα που η Βάσω αποδέχεται την πρόταση του Χρήστου, ο Πόντικας μαθαίνει το μυστικό της και γίνεται ο αγγελιοφόρος που, άθελά του, θα συνταράξει τις ζωές των βασικών πρωταγωνιστών.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Παρασκευής για τη σειρά του ALPHA

https://youtu.be/hTXBiFEXECw

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς τελευταία επεισόδια: Ανελέητος ο Ιάσονας-Έτσι γράφεται το τέλος!

Περιμένει πρόταση για τον… MVP του ο ΠΑΟΚ

Παγιδευμένοι: Χωρίς τέλος ο κύκλος αίματος-Ποιος ανοίγει το στόμα του;