Ο Στρατής και η Ζέτα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, από τη στιγμή που αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι, έχουν θέσει κάποια όρια, προκειμένου να μην παρεξηγούνται και να μη συγκρούονται με το παραμικρό. ‘Ομως, μία απρόσμενη σύγκρουση ανάμεσα στη Ζέτα και τη Νίτσα είναι αρκετή για να οδηγήσει σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Αυτή σχετίζεται με το παρελθόν της πρώτης και τυχαίνει να την ακούσει ο Στρατής.

Ο άντρας σαστίζει με όσα ακούει και παίρνει την απόφαση να αλλάξει στάση απέναντι στη Ζέτα. Ωστόσο, η Διαμάντω τον συμβουλεύει να κρατήσει δίπλα του την κοπέλα και να απολαύσει κάθε στιγμή του έρωτά τους, προκειμένου να προχωρήσει παρακάτω τη ζωή του.Έκτοτε η αποκάλυψη της Νίτσας βυθίζει τη Ζέτα στην απελπισία και τον Στρατή στο αδιέξοδο. Λίγο μετά, μία εξομολόγηση του Βαγγέλη στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού αναφορικά με τον Παπαδόπουλο και το παιχνίδι που παίζει πίσω από την πλάτη του κρατάει το ζευγάρι μακριά. Κι ενώ μέρα με την ημέρα η φιλία της Ζέτας και της Νίτσας ξαναδυναμώνει, η σχέση της πρώτης με τον Στρατή φτάνει σε αδιέξοδο.

Ο φόνος του Νώντα, για τον οποίο και οι δύο θεωρούνται ύποπτοι, σκιάζει σαν φάντασμα το παρελθόν τους.Όμως, προσπαθούν να το αφήσουν με κάθε τρόπο πίσω. Κάποια στιγμή, η Ζέτα αποφασίζει να μιλήσει στον Στρατή για όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της και έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την οριστική του απόφαση. Συγκεκριμένα, ο άντρας τής ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν και εκείνη καταρρακώνεται.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Μιλγουόκι Μπακς: «Σίφουνας» ο Αντετοκούνμπο με 37 πόντους – Πέρασαν από τη Νέα Υόρκη τα «ελάφια» (vid)

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!