Εγκλωβισμένοι στο παρελθόν τους όλοι οι ήρωες της σειράς του ALPHA, Αυτή η Νύχτα μένει, προσπαθούν να απελευθερωθούν αλλά αυτό φαντάζει μάταιο.

Το γεγονός ότι ο Χρήστος κάνει την εμφάνιση του στο μαγαζί προμηνύει μια νύχτα τρέλας. Από την άλλη, η Εύη και η Φωτεινή, μετά τον καυγά με τον πατέρα τους, βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Βρεττώς. Εκεί ακριβώς όπου ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν της Μαρίνας.

Μια απερισκεψία του Μίλτου τον οδηγεί στον σταθμό της χωροφυλακής. Αυτό ακριβώς το γεγονός είναι που τον φέρνει για ακόμα μια φορά σε ρήξη με τον πατέρα του. Στο μεταξύ, η Ζέτα παρεξηγεί την παράξενη συμπεριφορά του Στρατή και θυμώνει μαζί του. Μόνο ο Χρήστος μοιάζει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το σκοτάδι που έχει σκεπάσει τη ζωή του. Ο Στρατής δέχεται την πρόκληση, καθώς ανάμεσα στα σπασμένα πιάτα και τα λουλούδια που πέφτουν σα βροχή οι σχέσεις όλων των ηρώων φθάνουν στα άκρα. Βλέποντας τη συντριβή του, η Ζέτα του ζητά να της ανοίξει επιτέλους την ψυχή του για να της πει όσα τον βαραίνουν. Ομως, ο Στρατής δεν είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και πιθανότατα δεν θα είναι ποτέ. Εκείνη, πληγωμένη από τη στάση του, δεν θέλει να μπλέξει περισσότερο μαζί του. ‘Ετσι, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για Αθήνα, για να αντιμετωπίσει κατάματα τους φόβους, αλλά και το ίδιο της το μέλλον. Πίσω στο Αγρίνιο, βέβαια, η ζωή συνεχίζεται. Ο Στέλιος κουβαλά σαν βάρος στη συνείδησή του αυτό που έγινε με τον Μίλτο, ενώ ο Σήφης ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα για να εξοφλήσει το χρέος του στον Φωστέρη.

Αυτή η Νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Τέλος πριν την ώρα του λόγω Λιανού και Survivor – Αυτό ακούγεται

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι της αναμέτρησης

Eurovision 2023: Αυτός θα είναι ο Έλληνας παρουσιαστής μετά τον Καπουτζιδη;