Ο Χρήστος, αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει, πηγαίνει να βρει τον Στρατή και να τον προκαλέσει στο ίδιο του το μαγαζί..Εκείνος λυγίζει από τις αναμνήσεις του και η Ζέτα θυμώνει που δεν της ανοίγεται και αποφασίζει να φύγει για Αθήνα.

Η εμφάνιση του Χρήστου στο «’Ονειρο» μόνο καλά δεν προμηνύει. Αντίθετα όλα δείχνουν πως η νύχτα που ξεδιπλώνεται θα είναι γεμάτη τρέλα και γεγονότα καθοριστικά για τις ζωές όλων. Πίσω στο σπίτι της Βρεττώς, εκεί όπου έχουν βρει καταφύγιο η Εύη και η Φωτεινή μετά το μεγάλο καβγά με τον πατέρα τους, κυκλοφορούν άλλα φαντάσματα. Οι τοίχοι του σπιτιού είναι «ποτισμένοι» από την παρουσία της Μαρίνας και τώρα, που οι κόρες της είναι εκεί, το παρελθόν ξυπνά και έρχεται να τις στοιχειώσει. Κι ο Μίλτος, με τη σειρά του, στοιχειώνεται από ένα μυαλό που διαρκώς τον σπρώχνει στο λάθος.

‘Ετσι και τώρα, μια απερισκεψία του τον οδηγεί στο σταθμό της χωροφυλακής και η ρήξη με τον πατέρα του είναι για άλλη μια φορά αναπόφευκτη. Στο μεταξύ, στο μαγαζί, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα ξεσπάσει η καταιγίδα. Η συμπεριφορά του Στρατή, ο οποίος στέκεται αμήχανα μπροστά της, εξαγριώνει τη Ζέτα.

Μετά από όσα της είπε ο δικηγόρος, ψάχνει κάποιον για να πιαστεί και η Νίτσα απλώς δεν της είναι αρκετή. Στρέφεται στον Στρατή για παρηγοριά, αλλά εκείνος αποδεικνύεται «λίγος». Ξεσπά επάνω του, αλλά και στον ίδιο της τον εαυτό, που για άλλη μια φορά παρασύρθηκε σε μια ιστορία χωρίς νόημα. Όμως την ίδια στιγμή, ένας άλλος άντρας με καρφωμένα μάτια στην πίστα δείχνει έτοιμος να μετωπίσει κατά μέτωπο το σκοτάδι που έχει σκεπάσει τη ζωή του. Ο Στρατής είναι εκεί και δείχνει να τον περιμένει.Τότε ο Χρήστος τον προκαλεί σε μια μονομαχία, η οποία πιθανότατα δεν θα έχει επιστροφή.

Ανάμεσα σε βουνά από σπασμένα πιάτα και μαδημένα λουλούδια, ο Στρατής δέχεται την πρόκληση και η νύχτα φτάνει στο αποκορύφωμα. Η κατάληξη θα είναι εκκωφαντική.

Βλέποντας τη συντριβή του, η Ζέτα του ζητά να της ανοίξει επιτέλους την ψυχή του για να της πει όσα τον βαραίνουν. Ομως, ο Στρατής δεν είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και πιθανότατα δεν θα είναι ποτέ. Εκείνη, πληγωμένη από τη στάση του, δεν θέλει να μπλέξει περισσότερο μαζί του. ‘Ετσι, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για Αθήνα, για να αντιμετωπίσει κατάματα τους φόβους, αλλά και το ίδιο της το μέλλον. Πίσω στο Αγρίνιο, βέβαια, η ζωή συνεχίζεται. Ο Στέλιος κουβαλά σαν βάρος στη συνείδησή του αυτό που έγινε με τον Μίλτο, ενώ ο Σήφης ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα για να εξοφλήσει το χρέος του στον Φωστέρη.

Ο Φώτης θα τον βοηθήσει όπως μπορεί, όμως και πάλι τα λεφτά δεν είναι αρκετά και το ποσό δεν συμπληρώνεται. Στη νύχτα, τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται, γι’ αυτό και η τιμωρία του θα είναι η πιο σκληρή που θα μπορούσε να έχει… Όταν πια ξημερώνει, το «Όνειρο» μετράει κι αυτό τις πληγές του. Η συνάντηση του Χρήστου με τον Στρατή το αφήνει ρημαγμένο στη σειρά του ALPHA, όπως και τους ίδιους. Μόνο που αυτήν τη φορά, ο ένας βγαίνει στο φως και ο άλλος βυθίζεται στο ατέλειωτο σκοτάδι…

Αυτή η Νύχτα Μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί τη ζωή του Αστέρη-Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται στα ίσια!

Μιλγουόκι Μπακς: «Τυφώνας» Αντετοκούνμπο – Νέα 40αρα και θρίαμβος κόντρα στους Νετς

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μαθαίνει πως η Αρετή πήγε να της κάνει μάγια