Ο εφιάλτης για τη Ζέτα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, επιστρέφει και ακούει στο όνομα Γιάννης Ντόκος. Ο αδίστακτος πρώην φίλος της καταφέρνει να την εντοπίσει και εκεί αρχίζει το βασανιστήριο για την κοπέλα.

Ο Ντόκος παραδίνεται στην εμμονή του για τη Ζέτα και ψάχνει τα ίχνη της λέγοντας ότι θα τη βρει σίγουρα γιατί ξέρει ότι είναι εκεί. Μάλιστα η Νίκη του λέει ότι δε γνωρίζει τίποτα.

Από την άλλη η Ζέτα δυσκολεύεται από την απουσία του Σταύρου και η προσπάθεια του Στρατή να την ξαναφέρει κοντά του αποδεικνύεται ολέθρια! Του λέει να μείνει μακριά της αλλά κανείς δεν ξέρει πως ο Ντόκος καταφέρνει να την εντοπίσει στην ταβέρνα όπου έχει πιάσει δουλειά εκείνη. Περιμένει κρυμμένος όλο το βράδυ και όταν εκείνη σχολάει ο Γιάννης βρίσκει την ευκαιρία και εμφανίζεται μπροστά της. Εκείνη τρέμει και προσπαθεί να του ξεφύγει αλλά εκείνος την αρπάζει και τη σέρνει στο σπίτι που μένει. Την κλειδώνει μέσα και προσπαθεί να τη βιάσει. Εκείνη του αντιστέκεται και τον διώχνει. Τότε εκείνος αρχίζει να τη χτυπάει άγρια στο κεφάλι και στο σώμα και να του φωνάζει να μείνει μακριά της. Σε μια στιγμή η Ζέτα καταφέρνει να του ξεφύγει και τρέχει να γλιτώσει από τη μανία του, ενώ βρίσκει ένα μέρος να κρυφτεί. Τρέμει για τη ζωή της και από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για εκείνη.
Η Διαμάντω δεν αντέχει άλλο να κρατάει μυστικά από τον Στρατή και του αποκαλύπτει τα πάντα για εκείνη και τον Διαγόρα, ενώ τον προειδοποιεί ότι είναι αδίστακτος.

Στη συνέχεια συναντάει τον Θοδωράκη και εκείνος της λέει πως την είδε με το παιδί και εκείνη του εξηγεί ότι φοβόταν ενώ του μίλησε για όσα έγιναν με τον Διαγόρα, για το ατύχημα του γιου της που του άφησε αναπηρία, για την εγκατάλειψη του Διαγόρα και φυσικά για την εκδίκηση που εκείνος ψάχνει από τον Στρατή. Ο Θοδωράκης αποφασίζει να αναλάβει δράση για την προστασία της Διαμάντως, αλλά και να βοηθήσει τον Στρατή να κρατήσει το μαγαζί του, εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες του στα υψηλά κλιμάκια.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Αλέξη-Αποπειράται να αυτοκτονήσει!

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία – «Ήμουν πάνω από τα προσωπικά της αντικείμενα»

Σασμός: Τέλος το μυστικό του Μαθιού-Ο Ευθύμης ξέρει ότι σκότωσε τον Στεφανή-Έτσι τον εκβιάζει!