Ο εισαγγελέας καλεί τον Χρήστο για κατάθεση στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και ο Στέλιος, που περιμένει με αγωνία τη σειρά του. Η δήθεν πληροφορία που δίνει ο Χρήστος για τη Ζέτα και το φονικό κάνει τον Άλκη να συνεχίζει το διπρόσωπο παιχνίδι του, ενώ η Εύη βυθίζεται στην απελπισία.

Ο Στρατής προσπαθεί να πείσει τη Ζέτα πως μπορούν να κοιτάξουν πια το μέλλον, όμως, καθώς το μυαλό του εξακολουθεί να είναι κλειδωμένο στον Χρήστο, εκείνη αναζητά τρόπο να ξαναβρεί τον Ντόκο, όσο κι αν η Νίτσα προσπαθεί να την αποτρέψει. Η Βρεττώ θα ανοίξει την καρδιά της στον Στρατή, λέγοντάς του όλη την αλήθεια. Εκείνος αναστατώνει με τη συμπεριφορά του τη Διαμάντω, καθώς ανακαλύπτει πως η Ζέτα κατευθύνεται προς την Αθήνα για να βρει τον Ντόκο.

Ο Γιώργης, συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις όσων αγνοούσε, συγκρούεται με τη Βρεττώ και εκείνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Παράλληλα, ένα ακόμα χτύπημα για τον Χρήστο έρχεται από τον Ρευματά. Η χαρά της Νίτσας για την επιστροφή της στο «’Ονειρο» ματαιώνεται από την αλλόκοτη συμπεριφορά του αγαπημένου της Γιώργη. Αναζητώντας την αλήθεια ο εισαγγελέας Ποζάνης θα βρεθεί μπροστά στη Μυρτώ, την ώρα που εκείνη αγωνίζεται να κλείσει τους λογαριασμούς της με το παρελθόν, προκαλώντας την οργή του Πόντικα.

Η Εύη φτάνει στη Βρεττώ την κατάλληλη στιγμή, ματαιώνοντας το χειρότερο χτύπημα που θα δεχόταν η οικογένεια. Η Ζέτα στην Αθήνα αγνοεί πως η κίνησή της έχει προκαλέσει και την κινητοποίηση του Άλκη.
Ο Στέλιος βρίσκεται, χωρίς να το καταλαβαίνει, μπροστά στην αλήθεια του Αλέξανδρου. Ο Ντόκος καταφέρνει να αντιμετωπίσει τον Στρατή και τη Ζέτα, αλλά η οργή του μεγαλώνει. Την ώρα που ο Χρήστος, αγνοώντας τα σύννεφα που συγκεντρώνονται απο πάνω του όλο και πιο πυκνά, φαίνεται να ακολουθεί το δρόμο που ανακάλυψε για να ενοχοποιήσει τη Ζέτα, ο Ρευματας δέχεται μια εντελώς αναπάντεχη πρόταση.

Παρά την προσπάθεια του Στρατή να βοηθήσει τη Ζέτα, η αμφιβολία αρχίζει να μπαίνει στο μυαλό του. Ο Ντόκος παίζει αποτελεσματικά το παιχνίδι του, ενώ ο Στέλιος βρίσκει στο σπίτι να τον περιμένει ξανά η Αγλαΐα.

Κατάθεση… είχαμε στη Novibet και στον τελικό του Europa League 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ νεκρή; Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Ο Γιώργης υπαίτιος!

Ίντερ: Ο viral χορός του Τσαλχάνογλου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας (vid)

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χαροπαλεύει εξαιτίας της Μαργέτας!