0 Άλκης, εκτός ελέγχου πια, έχει βάλει στόχο τη Μαρίνα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και ο Χρήστος από τη δική του πλευρά αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να την κρατήσει μακριά από τις έρευνες, όμως η ίδια η Φωτεινή του αλλάζει τα σχέδια και του καταφέρνει ένα νέο ισχυρό χτύπημα, το οποίο είναι δύσκολο να διαχειριστεί.

Δύσκολη είναι η πραγματικότητα και για τη Ζέτα, η οποία συνειδητοποιεί πόσο μόνη είναι μπροστά στο μέλλον της, που προδιαγράφεται δύσκολο και αβέβαιο. Παρόλο που βλέπει παντού αδιέξοδα, ο Στρατής δεν την έχει βγάλει στιγμή από το μυαλό του παρά το ισχυρό σοκ που ήταν για αυτόν η εμφάνιση της Μαρίνας. Εκείνη, από την ο πλευρά της, θέλει να πιστεύει ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να είναι μαζί, όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Ενώ ο Στέλιος παρακολουθεί τις εξελίξεις με το άγχος ότι τα πάντα μπορεί να έρθουν στο φως, κυρίως η σχέση του με τον Διαγόρα και η αλήθεια για την υπόθεση της Μυρτώς, ο Σταματιάδης ξεκινά ένα ρεπορτάζ, το οποίο είναι ικανό να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Καθώς η ένταση κλιμακώνεται, ο Άλκης καταλαβαίνει πως πρέπει να επισπεύσει την εκτέλεση του σχεδίου του και η Μαρίνα πως η καλύτερη λύση είναι να παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο Χρήστος έχει αρχίσει να πιστεύει πως έχει δίκιο και στηρίζει την απόφασή της, κόντρα στη Θέληση της Βρεττώς. Ο αστυνομικός που έχει έρθει από την
για να αναλάβει την υπόθεση κρύβει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζονται όσοι εμπλέκονται και ο Άλκης που παραμένει κρυμμένος, δεν κάνει πίσω στο σχέδιό του.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος δέχεται ασφυκτική πίεση για να δώσει λύση στην υπόθεση της αποθήκης και ο Αλέξανδρος προσπαθεί να τον μεταπείσει, όμως μάταια… Κι ενώ όλοι οι άνθρωποι του «Ονείρου» ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη Μυρτώ, η οποία βγαίνει από το ψυχιατρείο και καλοβλέπουν την παράδοση της Μαρίνας, η οποία προσδοκούν να φέρει την πολυπόθητη ηρεμία στον κόσμο τους, η Βρεττώ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της!

“Ετσι, η Μαρίνα εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα και ο Άλκης παίρνει αυθόρμητα την απόφαση να πάει στο γραφείο του Στέλιου και να ομολογήσει! ‘Ετσι, η αγωνία του Αλέξανδρου επιτείνεται, ενώ η Εύη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και πλέον τίποτα και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει.

Η Μυρτώ βγαίνει από την κλινική και επιστρέφει στο μαγαζί, όπου βρίσκει όμως τις ίδιες σκοτεινές μνήμες οι οποίες την οδήγησαν ατην κατάρρευση. Η Βρεττώ, στο μεταξύ, φροντίζει να καλύιμει τη νέα εξαφάνιση της νύφης της και ο Αλέξανδρος να συγκρατήσει τον εξαγριωμένο Στρατή. Τότε ξαφνικά μια λεπτομέρεια από το παρελθόν έρχεται στο φως και αμφισβητεί όλα τα έως τώρα δεδομένα για το φόνο του Νώντα Παραδείση…

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision Twitter 11/5: Τα social βαρέθηκαν ακόμα και να κράξουν την ελληνική συμμετοχή

Η μασκότ της Ρεάλ Σοσιεδάδ έγινε viral μιμούμενη τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Τα χρέη πνίγουν τον Ιάσονα!