Στο προηγούμενο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star, Τρία Μίλια, Ο Ευθύμης και ο Στέφανος ανακαλύπτουν τη γεωγραφική σύνδεση ανάμεσα στο σημείο κράτησης του Στέφανου και στην παράνομη λέσχη, όπου είχαν πάει ο Μιχάλης και ο Τίμος. Ο Νικόλας και ο Πέτρος εξετάζουν και πάλι όλα τα γεγονότα, με χρονολογική σειρά και οι ενδείξεις που προκύπτουν είναι σοβαρές. Και ενώ όλοι οδηγούνται στο ίδιο συμπέρασμα, σχετικά με την ενοχή του Τίμου, εκείνος ελέγχει τον τραπεζικό του λογαριασμό…

Ο Τίμος διαπιστώνει τελικά ότι κάποιος έχει παραβιάσει τον τραπεζικό του λογαριασμό και έχει αφαιρέσει όλα του τα χρήματά, μαζί με τα χρήματα του Μιχάλη.

Ο Γεράσιμος εντωμεταξύ νιώθει μεγάλη ευθύνη για την κατάστασή της Κάτιας. Όμως τόσο ο Μιχάλης όσο και η Φωτεινή τη βοηθούν να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, που επιβάλλει η υγεία της. Η Δέσποινα μαθαίνει ότι η Ελένη σχεδιάζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της και αποφασίζει να κάνει αυτό που η ίδια θεωρεί σωστό.

Η Φωτεινή προσπαθεί να μιλήσει στην Ελένη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Βασιλική παίρνει μια μεγάλη απόφαση, η οποία θα αλλάξει για πάντα τη σχέση με τον αδερφό της.

Ο Λευτέρης με τον Στέφανο, τον Ευθύμη, τον Λάμπη και τον Νικόλα, κανονίζουν να επισκεφτούν το νησάκι που ανακάλυψαν, διασταυρώνοντας τα στοιχεία. Εκεί, έχουν την ελπίδα ότι ίσως καταφέρουν να βρουν απαντήσεις για όσα έχουν συμβεί. Αυτό όμως που επιθυμούν περισσότερο να εντοπίσουν είναι οι αποδείξεις για την ενοχή του Τίμου. Η συζήτησή καταγράφεται κατά λάθος στον τηλεφωνητή της Κλειώς και εκείνη την ακούει και ταράζεται έντονα…

Τρία Μίλια: Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Σκληρές κόντρες Άρη- Χρήστου- Η Όλγα πέφτει σε παγίδα!

Επιταγή ακρίβ

Τρία Μίλια:ειας: Οι τέσσερις κατηγορίες που δεν χρειάζεται να κάνουν αίτηση – Ποιες είναι

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή από το MEGA-Λιγότερα επεισόδια- Γιατί δεν θα προβληθεί