Ο Γεράσιμος στα Τρία Μίλια παίρνει πίσω την ακτοπλοϊκή γραμμή αλλά αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ο Τίμος στο μεταξύ παραμένει μπλεγμένος με τη μαφία και ανακατεύεται και η Δέσποινα.

Στην προσπάθειά του να πάρει πίσω την ακτοπλοϊκή γραμμή του νησιού στη σειρά του Star, ο Γεράσιμος βρίσκει κάποιους αναπάντεχους συμμάχους. Στο μεταξύ, η Δέσποινα ανοίγει το πακέτο που είχε κρύψει ο Τίμος και εκπλήσσεται με το περιεχόμενό του. Πηγαίνει λοιπόν στον Νικόλα για να του εκφράσει τους προβληματισμούς της, την ώρα που Πέτρος και Κλειώ ξανασμίγουν. Ο Στέφανος λέει πειρακτικά στη Φωτεινή ότι την είδε να βγαίνει από ένα ξενοδοχείο μαζί με τον Μιχάλη κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Στην πραγματικότητα, ο Μιχάλης περνά πολύ χρόνο με τη Μάνια, οργανώνοντας τα γενέθλια της αγαπημένης του κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο Τίμος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να αποκαταστήσει το ανοιγμένο πακέτο, ενώ ο Γεράσιμος με την Κάτια φτάνουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Αχιλλέα και να διεκδικήσουν την ακτοπλοϊκη γραμμή.

Ο Ευθύμης τους αποκαλύπτει ότι είναι πρώην δημοσιογράφος και ζητά από τον καπετάνιο μια συνέντευξη για όσα συνέβησαν. Πίσω στο νησί, Δέσποινα και Τίμος θέλουν να διευθετήσουν το θέμα του πακέτου για να γλιτώσουν τα αντίποινα της μαφίας, ενώ ο Στέφανος εκμεταλλεύεται τις υποψίες της Φωτεινής και της βάζει διαρκώς ιδέες για τον Μιχάλη. Η ημέρα των γενεθλίων της έχει πια φτάσει και ο αγαπημένος της φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Εκείνη, όμως, τον έχει δει να συναντά κρυφά τη Μάνια και υποψιάζεται τα χειρότερα. Ενώ λοιπόν οι καλεσμένοι έχουν ήδη μαζευτεί στο σπίτι της, εκείνη προβληματίζεται ως προς το τι θα κάνει και τελικά ενεργεί απροσδόκητα. Μπροστά σε όλους λέει πράγματα που εκθέτουν τον Μιχάλη, κι όταν ανακαλύπτει πως όλο αυτό ήταν τελικο ενα πάρτι έκπληξη, φεύγει ντροπιασμένη από τη γιορτή. Εκείνος τρέχει πίσω της για να λύσει την παρεξήγηση την ώρα που ο Τίμος παίρνει κι άλλο μήνυμα από τη Μαφία.

 

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί τη ζωή του Αστέρη-Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται στα ίσια!

Μιλγουόκι Μπακς: «Τυφώνας» Αντετοκούνμπο – Νέα 40αρα και θρίαμβος κόντρα στους Νετς

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μαθαίνει πως η Αρετή πήγε να της κάνει μάγια