Ο Μάρκος μαθαίνει για τη συνάντηση του Τίμου με τη Σύλβια και πηγαίνει αμέσως στη Δρακόνησο στα Τρία Μίλια. Εκεί, προτρέπει τον πρώην δήμαρχο να φλερτάρει τη γυναίκα και να παραστήσει τον ερωτευμένο μαζί της, με σκοπό να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Έτσι, θα καταφέρει να αποσπάσει πληροφορίες σχετικά μετον άνθρωπο από το σκοτεινό κύκλωμα με το οποίο συνεργάζεται και φέρει το ψευδώνυμο «Μάτι». ‘Οταν όμως εκείνος αρνείται, απευθύνεται στη Δέσποινα και την αναγκάζει να δεχτεί να τον βοηθήσει.

Στη συνέχεια, η Δέσποινα συναντιέται με τη Σύλβια, η οποία ανοίγει την καρδιά της και της μιλάει για τη ζωή της. Κυρίως αναφέρεται στον λόγο για τον οποίο πλαστογραφεί έγγραφα αλλά και πώς σχετίζεται όλη αυτή η ιστορία με το παιδί της.

Γεγονός που, φυσικά, η Δέσποινα αποφεύγει να το αποκαλύψει στον Μάρκο. Παράλληλα, η Λίζα μαθαίνει για τη σχέση του Χάρη με την Ελένη και τσακώνεται μαζί της, επειδή δεν της είχε αναφέρει τίποτα όλο αυτό το διάστημα. Στο μεταξύ, η σχέση του ζευγαριού δοκιμάζεται ακόμη μία φορά, όταν έρχεται η ώρα να ανεβάσουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος ανακοινώνει στον Γεράσιμο και στον Μιχάλη ότι Θα πάει στην Αθήνα για να αναζητήσει τα ίχνη της Κάτιας.’Ετσι, λοιπόν, ο νεαρός μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει για την πρωτεύουσα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος μαθαίνει ότι ο Σπύρος κρατάει όμηρο τη μητέρα του. Την επόμενη μέρα, η Κάτια βρίσκει το απόκομμα μίας εφημερίδας με την είδηση της εξαφάνισήςτης και συνειδητοποιεί έντρομη πως κινδυνεύει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Γεράσιμος απελπίζεται, επειδή θεωρεί δύσκολο να βρεθεί η σύζυγός του. Τότε ο Μιχάλης στέκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί, προσπαθώντας και εκείνος να μη χάσει την πίστη του. Παράλληλα, η Φωτεινή εμφανίζεται μπροστά στη Μάνια και εκείνη εκπλήσσεται. Μάλιστα, οι δυο τους δεν αργούν να λογομαχήσουν έντονα για άλα όσα έχουν προηγηθεί ανάμεσά τους.

Μέχρι που η πρώτη δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που της λέει ότι ο Μιχάλης είναι τραυματισμένος. Εμφανώς ταραγμένη πηγαίνει αμέσως να τον βρει, ενώ η Μάνια μπαίνει στο αυτοκίνητο μαζί της. Ξαφνικά, όμως, συνειδητοποιούν σοκαρισμένες πως τα φρένα του αυτοκινήτου δεν πιάνουν.Το αυτοκίνητο είναι εκτός ελέγχου και η ζωή τους κινδυνεύει.

 

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Star

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ1: Με αυτά τα πρόσωπα θα υποδεχθεί το 2023

Σενάριο για αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟΚ!

Τρία Μίλια: Νεκρός ο Μάρκος-Αυτός τον σκοτώνει!