Στο αρχοντικό Προβιού όλοι ετοιμάζονται για το δείπνο προς τιμήν των κουμπάρων στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας αλλά η νεαρή κοπέλα πάει στο νοσοκομείο ενώ υπάρχει φόβος για την εγκυμοσύνη. Τι συνέβη;

Οι καλεσμένοι φτάνουν και όλοι προσέχουν πόσο έχει ομορφύνει η Ιουλία. Η Κατερίνη κάνει την οικογένεια Σκούταρη να παγώσει όταν λέει ότι η Ιουλία λάμπει σα να ήταν έγκυος!

Η Στάσα γελάει και αναφέρει ότι ο γάμος πάει πολύ στην κόρη της και ότι είναι πανέμορφη γιατί καλοπερνάει με τον άντρα της ως νιόπαντρη. Στο αρχοντικό η βραδιά κυλά όμορφα, με τον Στασινόπουλο να κάνει μια συζήτηση καρδιάς με τον βαφτιστήρα του τον Χρήστο και τον Ρήγα να προσπαθεί να αποφύγει τη Βαγγελίτσα, που τον πολιορκεί με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα! Ωσπου η Ιουλία νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία, προκαλώντας σε όλους ανησυχία. Δημιουργείται ένας μικρός πανικός. Όσο η εγκυμοσύνη της κοπέλας προχωράει, προχωρούν και τα συμπτώματα που έχει.
Η λιποθυμία στο οικογενειακό τραπέζι που κάνουν προς τιμήν των Στασινόπουλων, γεμίζει υποψίες τη Χάδω και τρόμο τον Γιωργίκη, μήπως η Ιουλία έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Ο Προβιός λέει πως πρέπει να την πάνε στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να είναι κάτι σοβαρό ενώ η Χάδω σκέφτεται ότι πρώτα ξερνάει, μετά λιποθυμάει, μήπως είναι έγκυος!

Η Στάσα με τη σειρά της προσπαθεί να κρύψει την αγωνία της. Λέει ότι θα είναι ματιασμένη με τόσα κομπλιμέντα για την ομορφιά της χαριτολογώντας και στέκεται στο πλευρό της κόρης της. Η Ιουλία στο μεταξύ αγωνιά για το αν θα μπορέσει να κρύψει μέχρι τέλους την εγκυμοσύνη της.

Ο Γιωργίκης τελικά οδηγεί την Ιουλία στο νοσοκομείο για εξετάσεις, προκειμένου να δει ποια ήταν η αιτία της λιποθυμίας. Την ίδια στιγμή, η Κυριακούλα μαθαίνει τυχαία για την αδιαθεσία της κοπέλας και γεμάτη υποψίες, πάει κρυφά στο νοσοκομείο για να της μιλήσει και να ξεκαθαρίσει κατά πόσο είχαν προχωρήσει οι σχέσεις τής Ιουλίας με τον γιο της. Η επίσκεψή της αυτή ταράζει τη Στάσα, που νιώθει τις υποψίες να κυκλώνουν την κόρη της και αγωνιά μην τυχόν και ανακαλυφθεί η εγκυμοσύνη της από τον Προβιό.

Την ίδια ώρα ο Γιωργίκης πάει κι έρχεται μέχρι να μάθει ότι η Ιουλία είναι καλά, ενώ ο Χρήστος ανησυχεί έντονα για τη ζωή της. Φοβάται μήπως πεθάνει όπως η μητέρα του κι έτσι καταφεύγει για άλλη μια φορά στο μοναστήρι, μεταδίδοντας άθελά του τους φόβους του και στον Επιφάνειο, που σκέφτεται αν πρέπει ν’ αναλάβει δράση.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Προδότες: Τέλος από τον ΑΝΤ1

Συνδυάζεται το ποδόσφαιρο με το σκι; – Απίστευτος τύπος κάνει κόλπα στα χιόνια

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον ΣΚΑΪ για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά