Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας αφού σύντομα, δύο από τους ήρωες έρχονται απροσδόκητα κοντά. Ο λόγος για τη Στάσα και τον διοικητή Στασινόπουλο.’Οπως θα δούμε, ο Κωστής ύστερα από έναν συζυγικό καβγά με την Κατερίνη, διαπιστώνει ότι οι κόρες του έχουν ξεπεράσει τα όρια που τους έχει βάλει.’Ετσι, αποφασίζει να αναλάβει δράση, προκειμένου να μπει ξανά σε τάξη η οικογένειά τους. ‘Ομως δεν προλαβαίνει, καθώς την ίδια στιγμή ο Ρήγας πιάνεται στα χέρια με τον Σωτηράκη για χάρη της μικρής του κόρης, της Βαγγελίτσα.

Οι δύο νέοι διεκδικούν την καρδιά της σύμφωνα με το MyTv και μάλιστα ο Σκούταρης εχει αρχίσει να βγαίνει μαζί της ραντεβού.‘Οταν λοιπόν ο οδηγός ταξί την προσεγγίζει ερωτικά, ο Ρήγας αναλαμβάνει να τον βάλει στη θέση του. Το περιστατικό αυτό σύντομα μαθαίνεται σε όλη τη Λάρισα. Ο Στασινόπουλος, βλέποντας την κόρη του να καταλήγει εξαιτίας του καβγά στο τμήμα, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Αποφασίζει, λοιπόν, να ζητήσει βοήθεια από τη Στάσα. Αμέσως την προσκαλεί σε μία προσωπική συνάντηση και οι εξομολογήσεις που κάνει της προκαλούν έκπληξη και αμηχανία. Η γυναίκα τού τονίζει ότι σκοπεύει να επιληφθεί άμεσα του θέματος. Σπεύδει, βρίσκει τον γιο της και τον επιπλήττει για την επιπολαιότητά του να τσακωθεί με έναν άνθρωπο του υποκόσμου αλλά και επειδή μπλέχτηκε με ταν κόρη του Στασινόπουλου.’Υστερα από αυτή την πρώτη, πιο προσωπική συνάντηση, ο έρωτας που σιγοκαίει την καρδιά του Κωστή, εδώ και δεκαετίες, για τη Στάσα φουντώνει. Εκείνη, από την πλευρά της, τον αισθάνεται ως έναν πολύ κοντινό της άνθρωπο και κάθε φορά που χρειάζεται βοήθεια απευθύνεται σε εκείνον. Αρχίζει, λοιπόν, σιγά σιγά να αντιλαμβάνεται ότι τα αισθήματα του διοικητή έχουν ξεπεράσει τα όρια της φιλίας και γοητεύεται.

Στη συνέχεια, ο Κωστής τής εξομολογείται ότι είναι ερωτευμένος μαζί της από τότε που ήταν νέοι, αλλά η Στάσα είχε μάτια μόνο για τον Στράτο. Ύστερα από αυτή ταν εξομολόγηση, η γυναίκα διαπιστώνει ότι και η ίδια νιώθει πράγματα για εκείνον.’Ετσι, σύντομα, ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, που σηματοδοτεί την έναρξη μίας παράφορης παράνομης σχέσης. Το ζευγάρι αφήνεται στο πάθος του, αλλά λειτουργεί πάντα με μέτρο. Με κάθε ευκαιρία, οι δυο τους κανονίζουν κρυφές ερωτικές συναντήσεις. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς γνωρίζουν ότι ο δεσμός τους πρέπει να παραμείνει πάση θυσία μυστικός. Από τη μία, η Στάσα είναι χήρα μόλις λίγων μηνών και από την άλλη ο Κωστής παντρεμένος και εκπρόσωπος του νόμου. Οπότε ξέρουν ότι η σποκάλυψη της σχέσης τους θα πέσει σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία, δημιουργώντας τεράστιο σκάνδαλο.

 

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης σοκάρει τη Θοδώρα-Της αποκαλύπτει ότι είναι κόρη του και διαλύει την οικογένεια της Μαρίας!

Ο Ντάνι Όλμο έβγαλε την ασίστ της χρονιάς αλλά το γκολ ακυρώθηκε!

Έρωτας Φυγάς: Η Νάντια βάφει τα χέρια της με αίμα-Δίνει τέλος στο μαρτύριο!