Η Κυριακούλα είναι ένας κλειστός άνθρωπος που ελάχιστοι γνωρίζουν για εκείνη πράγματα στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας. Δεν έχει φιλίες και κοιτάζει μόνο το σπίτι της και την οικογένειά της. Δεν ανοίγεται εύκολα και δεν της παίρνεις κουβέντες. Για εκείνη ο άντρας της, ο Στράτος Ραζίνης είναι ο θεός της. Τον λατρεύει και η ζωή χωρίς εκείνον είναι αβάσταχτη.

Τώρα που ο Στράτος είναι στη φυλακή, υποφέρει όσο τίποτα. Ο λόγος που τον λατρεύει δεν είναι γιατί είναι βαθιά ερωτευμένη μαζί του, αλλά γιατί είναι εκείνος που όταν ήταν μικρή τής έδωσε λόγο να ζει.

Η Κυριακούλα νεαρή κοπέλα ακόμα, είχε υποστεί έναν βιασμό που σημάδεψε την ψυχή της. Ο βιαστής και βασανιστής ήταν ο Χρήστος Προβιός, ο πατέρας του Γιωργίκη. Τότε εκείνη δεν ήξερε πού να βάλει την ντροπή της και νόμιζε ότι η ζωή της τελείωσε. Όμως ο Στράτος δεν ήταν σαν τους άλλους άντρες.

Παρόλο που ήξερε τι είχε συμβεί, γιατί του τα εξομολογήθηκε, εκείνος δεν δίστασε να την παντρευτεί και να την κάνει κυρά στο σπίτι του. Γι’ αυτό και η Κυριακούλα πολλές φορές έχει πει στα παιδιά της, τον Γρηγόρη και την Αλεξάνδρα, αν κι εκείνα δεν γνωρίζουν την ιστορία, ότι αυτό που έκανε ο πατέρας τους για εκείνη, δε θα το έκανε άλλος άντρας!

Η Κυριακούλα μετά τον βιασμό της είχε την τύχη να βρεθεί δίπλα στον Στράτο και πέρασε μια πολύ καλή ζωή. Το πρώτο της παιδί η Αλεξάνδρα ήρθε γρήγορα και η ευτυχία τους μεγάλωσε!
Μόνο που αυτό το παιδί δεν ήταν καρπός του έρωτά της με τον Ραζίνη αλλά του βιασμού της από τον Χρήστο.

Μέχρι σήμερα η Κυριακούλα δεν έχει μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό, ούτε έχει πει τις υποψίες της για την .. πατρότητα του κοριτσιού της αφού θέλει να πιστεύει και να ελπίζει πως είναι του Ραζίνη.

Όμως οι σκέψεις την κατακλύζουν και βαθιά μέσα της υπάρχει η αμφιβολία, ίσως και η βεβαιότητα. Δεν θέλει να πιστέψει ότι έχουν έρθει έτσι τα πράγματα και κάνει πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, όμως τίποτα δεν μένει κρυφό και κάποια στιγμή όλα φανερώνονται. Αργά ή γρήγορα. Τώρα το μέλημά της είναι η δίκη του άντρα της και ο φόβος της είναι μη βρεθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα. Τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα, αλλά δεν μπορούν να μείνουν κρυμμένα για πάντα.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κόντρα Φίλιππου και Βασιλική-Η Αρετή ο λόγος-Πώς θα αντιδράσει;

Ρεάλ Μαδρίτης: Η φωτογραφία του Ροντρίγκο που έγινε viral και θέλει να ξεχάσει! (pic)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ανατροπή με το ζευγάρι- Η Ιουλία ερωτεύεται τον Γιωργίκη