Το σπίτι του Προβιού στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, ανοίγει διάπλατα καθώς η ημέρα που θα παντρευτεί την Ιουλία που τόσο ποθεί, έχει φτάσει. Είναι ακόμη πιο χαρούμενος γιατί ο Χρήστος τελικά έχει δεχτεί αυτόν τον γάμο χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα.

Τελικά η παραμονή του στο μοναστήρι και οι συνομιλίες του με τον Επιφάνειο του έκαναν καλό και ο Χρήστος νιώθει την ψυχή του πιο ήρεμη. Από την άλλη, η παρουσία της Ιουλίας τον ευχαριστεί και χαίρεται που θα έχει στο σπίτι μια παρέα.

Η μόνη που μέχρι τελευταία στιγμή καταριέται την ώρα και τη στιγμή που ευοδώθηκε το προξενιό είναι η Χάδω, αλλά πλέον το παίρνει απόφαση. Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης είναι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα χάσει για πάντα την αγαπημένη του και πως θα την παντρευτεί ένας άλλος.

Η Ιουλία με τη σειρά της, βαθιά μέσα της, ελπίζει ότι ίσως ο Γρηγόρης κάνει μια κίνηση να ανατρέψει τα πάντα, αλλά ξέρει ότι κάτι τέτοιο μάλλον είναι απίθανο και δεν μπορεί να συμβεί. Πλέον δεν υπάρχει γυρισμός και πρέπει να παντρευτεί τον Γιωργίκη. Άλλωστε δεν υπάρχει κι άλλο περιθώριο καθώς η εγκυμοσύνη της δεν θα μπορεί να κρυφτεί για πολύ.
Η Στάσα είναι με την Ιουλία που ντύνεται νύφη και η κόρη της ρωτάει πώς θα πείσει τον Γιωργίκη για το παιδί. Η Στάσα τότε της δίνει ένα ματωμένο ρούχο και όταν το βράδυ γίνει ό,τι γίνει, θα το βγάλει με τρόπο να το δει την άλλη μέρα. Επιπλέον της λέει πως αν έχει πιει πολύ, θα είναι πιο εύκολο.

Ο γάμος γίνεται και το γλέντι αρχίζει. Ο Γιωργίκης νιώθει ευτυχισμένος αφού κατάφερε να γίνει αυτό που εξ αρχής είχε βάλει στο μυαλό του.

Κι ενώ όλοι διασκεδάζουν, η Ιουλία νιώθει μιά ξαφνική αδιαθεσία. Η μάνα της τρέχει στο πλάι της και τη συνεφέρνει. Η ίδια καθησυχάζει τον κόσμο η Χάδω όμως που καραδοκεί, υποψιάζεται ότι αυτή η λιποθυμία μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαία. Όταν όλοι φεύγουν και το ζευγάρι ανεβαίνει στο δωμάτιό του, ο Γιωργίκης είναι τόσο μεθυσμένος που με κόπο στέκεται στα πόδια του. Έτσι η Ιουλία εκμεταλλεύεται το γεγονός και κάνει ό,τι της έχει πει η μάνα της.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ερωτεύεται παράφορα-Τι κρύβει ο μυστηριώδης Τζον Μακρίδης;

Φόρμουλα1: Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο φόρο τιμής στον Μικαέλ Σουμάχερ

Παγιδευμένοι: Τέλος Αγγελική και Σταύρος-Ο λόγος που τον χωρίζει σοκάρει!