Η Ιουλία εμφανίζεται μπροστά στον υποψήφιο γαμπρό στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, κόβοντας την ανάσα με την ομορφιά της. Τη χαρμόσυνη ατμόσφαιρα του προξενιού μοιάζει να μη συμμερίζεται η Χάδω που όλο ανάβει φωτιές στον Γιωργίκη ρωτώντας συνεχώς τι μπορεί να θέλει το κοριτσάκι και γιατί αποφάσισε να τινάξει το σπίτι τους στον αέρα!

Εκείνος ούτε που την ακούει. Κι ενώ η πολιορκία του Σωτηράκη στη Βαγγελίτσα καλά κρατεί, η Κατερίνη νουθετεί τη Φιλιώ πώς να διεκδικήσει και να κατακτήσει τη ραγισμένη καρδιά του Γρηγόρη.

Στο μεταξύ, ο Επιφάνειος εξαναγκάζει τον Χρήστο να θυμηθεί τον θάνατο της μητέρας του, ενώ η Κυριακούλα, βλέποντας τον γιο της σε κακή κατάσταση, αποφασίζει να τον φέρει αντιμέτωπο με την αλήθεια όμως εκείνος δεν είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει την Ιουλία.

Ο Γιωργίκης επισημοποιεί τους αρραβώνες του με την Ιουλία και ότι 0 γάμος θα γίνει μέσο στην εβδομάδα γεγονός που γεμίζει υποψίες τη Χάδω, αλλά και βάζει ισχυρά το δίλημμα για το αν θα προλάβει ή όχι να ενημερωθεί εγκαίρως ο Χρήστος για τον γάμο του πατέρα του.

Η ξαφνική επιστροφή του Χρήστου στο σπίτι σοκάρει κι αναστατώνει τον Γιωργίκη, που φοβάται πως η αντίδραση του γιου του στον επικείμενο γάμο του με την Ιουλία, μπορεί να είναι απρόβλεπτη. Σε αντίθεση με αυτόν, η Ιουλία που δείχνει να συμπαθεί τον Χρήστο, αρχίζει να εκτιμά τον μέλλοντα σύζυγό της, βλέποντας στο πρόσωπο του Γιωργίκη έναν καλό πατέρα που προσπαθεί με τον τρόπο του να προστατεύσει το παιδί του.

Την ίδια ώρα ένας άλλος πατέρας, ο Στασινόπουλος, δηλώνει στην Κατερίνη πως θέλει για σύζυγο της Φιλιώς τον γιατρό Γκλαβάνη, κάτι που η μεγάλη του κόρη αρνείται πεισματικά. Αργότερα ο διοικητής χωροφυλακής στριμώχνει τον Ζαφείρη για να του ομολογήσει τη συμμετοχή του στον μυστηριώδη Θάνατο του Φώτη.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Τέλος η προβολή της την Τετάρτη (13/12)-Τι έχει συμβεί

«Απασφάλισε» ο Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τον Μητσοτάκη και τους Αγγελόπουλους

Νίκος Παππάς: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα-Ποιος θα ζητήσει συγνώμη τελικά;