Η χαρά του Γιωργίκη για το παιδί που περιμένει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, επισκιάζεται από τις συνεχείς συγκρούσεις του με την Ιουλία, λόγω των πολλών ωρών που εκείνη περνά καθημερινά με τον Χρήστο. Οι διαπληκτισμοί αυτοί, πέραν από το χάσμα που αρχίζουν να δημιουργούν στο ζευγάρι, οδηγούν και τον Χρήστο να πάρει τις αποτάσεις του από την Ιουλία και να ‘ρθει έτσι ακόμα πιο κοντά με τη Δέσπω, που συνεχίζει την ερωτική πολιορκία της, εκτελώντας τις εντολέs του Προβιού.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Ιουλία παίρνει μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Γρηγόρη. Λέει στη μάνα της πως θα πάει να τον βρει και να του μιλήσει για το παιδί. Θα του πει ότι είναι δικό του αφού η αλήθεια είναι ο καλύτερος δρόμος!

Η Στάσα θυμώνει και της λέει ότι έτσι θα τα καταστρέψει όλα την ώρα που ο Γιωργίκης έχει πειστεί ότι το παιδί είναι δικό του! Μάλιστα της λέει με ειρωνία ότι θεωρεί ότι έπειτα από αυτό θα ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι; Αν μαθευτεί όλη αυτή η απάτη που έστησαν, θα γίνει χαμός.

Από την άλλη η Ιουλία σκέφτεται πως ο Γρηγόρης θα παντρευτεί τη Φιλιώ και θα γίνουν κουμπάροι. Η έγνοια της Ιουλίας είναι πώς θα το διαχειριστεί αυτό! Η Στάσα της λέει όπως και όλα τα άλλα. Άλλωστε πόσες φορές θα βλέπονται τον χρόνο; Εκείνη θα πρέπει να κοιτάξει το καλό το δικό της και του παιδιού της!

Ο Στασινόπουλος γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και ανήσυχος για τις εξελίξεις, συμμαχεί με τη Στάσα. Ο Κωστής της τονίζει ότι δεν πρέπει να το μάθει κανείς θα μείνει μεταξύ τους, γιατί διαφορετικά θα γίνει μεγάλο κακό και θα διαλυθούν όλοι της τονίζει.

Αυτό το μυστικό πρέπει να το πάρουν στον τάφο τους για το καλό όλων συμφωνεί κι εκείνη προκειμένου προστατεύσουν και οι δύο τις οικογένειές τους τα παιδιά τους, αλλά και τον Γρηγόρη με τη Φιλιώ που δεν γνωρίζουν τίποτα και ένα τέτοιο νέο είναι σαν βόμβα στα θεμέλια του σπιτικού που πάνε να στήσουν. Ταυτόχρονα, Στασινόπουλος και Στάσα έρχονται πιο κοντά από ποτέ, την ίδια ώρα που η Κατερίνη ανησυχεί για τις συχνές απουσίες του άντρα της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, στο σπίτι των Προβιών έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το τραπέζι στους Στασινόπουλους, στο οποίο ο Γιωργίκης σχεδιάζει να ανακοινώσει επίσημα το χαρμόσυνο γεγονός.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Απειλούν οι εκβιαστές-Βόμβα στο αμάξι του Δημήτρη!

Γιατί η σεζόν F1 του 2024 δεν είναι «βαρετή» σύμφωνα με τον Alex Albon

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ήρθε η ώρα της αποπληρωμής-Έτσι θα γίνει η μεγάλη έξοδος!