Μετά τη νέα κρίση του Χρήστου στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, ο Γιωργίκης προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ζητώντας τη βοήθεια του Στασινόπουλου. Με αυτή την αφορμή, αλλά και για να καθησυχάσει την Ιουλία, ετοιμάζεται ν’ ανοίξει το σπίτι τους σε συναντήσεις και τραπέζια, και παρά τις αντιδράσεις της Χάδως, καλεί ως πρώτους και καλύτερους τους κουμπάρους του ζεύγους, τη Φιλιώ και την οικογένειά της.

Πηγαίνοντας να τους προσκαλέσει, θα προκαλέσει άθελά του μια νέα συνάντηση του Γρηγόρη με την Ιουλία, που θα φέρει νέα ένταση και θα κάνει έξαλλη τη Στάσα, που τον απειλεί να μείνει μακριά από την κόρη της.

Την ίδια ώρα ο Ζαφείρης, νιώθοντας τύψεις για τον θάνατο του Φώτη, αποφασίζει να πάει για εξομολόγηση στον Επιφάνειο. Έρχεται όμως αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη αντίδραση του καλόγερου, ενώ η Φιλιώ προχωράει βήμα-βήμα στην κατάκτηση του Γρηγόρη.

Στο σημερινό επεισόδιο η νιόπαντρη Ιουλία βιώνει τραυματικά την εμπειρία από τις πρώτες νύχτες του γάμου της, ενώ ο Γιωργίκης προσπαθεί να της δείξει το πιο καλό του πρόσωπο, προξενώντας την οργή της Χάδως που περιμένει η νύφη να περιποιείται τον γαμπρό και όχι το αντίθετο. Όμως οι επιπτώσεις της καινούργιας συνθήκης μέσα στο σπίτι, δεν έχουν φανεί ακόμα. Ώσπου τα μέλη της οικογένειας αντιλαμβάνονται την απουσία του Χρήστου, που απ’ ότι μαθαίνουν από την Δέσπω, πήρε αναστατωμένος το άλογό του και χάθηκε μέσα στη νύχτα.

Ο Γιωργίκης σπεύδει να τον αναζητήσει στο δάσος των μανιταριών, αλλά δεν τον βρίσκει, καθώς ο Χρήστος, έχει στο μεταξύ βρει καταφύγιο στο μοναστήρι και στον πατέρα Επιφάνειο, που τον καθοδηγεί με τον τρόπο του για το πως θα βρει το ημερολόγιο της μητέρας του. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, ο Απόστολος βρίσκει στο σπίτι της Αλεξάνδρας, το γράμμα που της έδωσε ο Ατζαλίνας πριν εκείνη αναχωρήσει από τον Τύρναβο και η Ιουλία αναρωτιέται, πώς ήξερε η μητέρα της και της έδειξε τον τρόπο να παραπλανήσει τον γαμπρό την πρώτη νύχτα του γάμου;

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Τέλος νωρίτερα από το MEGA-Τι έχει συμβεί

F1: Οι 10 καλύτεροι οδηγοί που δεν έχουν κερδίσει ποτέ παγκόσμιο τίτλο

Παγιδευμένοι: Τέλος από τον ΑΝΤ1; Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα