Σε τουλάχιστον δύο εκπομπές θα βρίσκεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Σάκης Τανιμανίδης καθώς όπως όλα δείχνουν δρομολογείται η επιστροφή του World Party αλλά θα αναλάβει και την παρουσίαση του Deal.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε ευρέως γνωστός μέσω του World Party το μακρινό 2014 όπου παρέα με τον φίλο του Γιώργο Μαυρίδη έκαναν μαγευτικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας τις εμπειρίες τους μέσω της εκπομπής στο κοινό. Η εκπομπή σημείωσε μεγάλη επιτυχία όμως είχε άδοξο τέλος όταν οι δύο φίλοι τα «έσπασαν» λόγω διαφωνιών για τις αποδοχές τους και του γεγονότος ότι ο Τανιμανίδης είχε συμφωνήσει με το Survivor.

Τα χρόνια όμως πέρασαν ο καθένας έκανε τα επαγγελματικά του βήματα, έκαναν οικογένεια και οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά. Όπως όλα δείχνουν πλέον τα έχουν μάλιστα βρει και θέλουν να επαναφέρουν το αγαπημένο τους World Party στην τηλεόραση.

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι ο Τανιμανίδης έχει συμφωνία με τον ΑΝΤ1 το οποίο θέλει το πρότζεκτ την ώρα που ο Βασάλος μεταφέρει πως ο φίλος του έχει ήδη συμφωνήσει με τον Alpha για τη νέα χρονιά.

Σα να μην έφτανε αυτό όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης ακούγεται πολύ έντονα ότι θα αναλάβει και το Deal στον Alpha το οποίο θα επανέλθει για πρώτη φορά χωρίς παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.